Maisto ir gėrimų netoleravimas, nugaros skausmas, pečių, kaklo skausmai, sulėtėjusi reakcija, suprastėjusi atmintis, nusilpę plaukai, nuolatinis nuovargis, deginantis šlapimo pūslės skausmas, nusilpęs imunitetas, infekcijos, skydliaukės sutrikimai, antinksčių problemos.

Švelniausi simptomai prasidėjo prieš kelerius metus. Skausmai, šlapimo pūslės skausmas, sutrikusi atmintis, silpnumas.

Vadinau save hipochondrike, nors giliai širdyje nerimavau, kad man kažkas negerai. Juokavau, kad senstu, todėl man prastėja atmintis, darausi tinginė. Ėmiau atšaukinėti susitikimus, fotosesijas, viskas mane vargino. Anksčiau eidavau į sporto salę penkis kartus per savaitę, fotografuodavausi, dirbdavau.

2016 m. buvo dienų, kai negalėjau atsikelti iš lovos. Apimdavo neviltis, kad aplink verda gyvenimas, o aš negaliu jame dalyvauti.

Vasarą negalėjau didžėjauti pamėgtame klube Las Vegase prie baseino viešbutyje „The Hard Rock Hotel“. Buvo taip silpna, kad vos išeidavau iš namų ar vairuodavau. Bijojau, kad nualpsiu prie žmonių.

Turėjau daug nuotraukų, tada galėjau išlikti aktyvi socialinėje žiniasklaidoje pastaruosius pusę metų. Stengiausi vaidinti, kad viskas gerai, o pati desperatiškai svarsčiau, kas vyksta.

Kai pasidariau alergiška praktiškai visiems maisto produktams, jaučiau stiprų skrandžio skausmą, naktimis prakaituodavau, ėmiau aiškintis. Susiradau holistinį gydytoją, man padarė įvairius tyrimus.

Man diagnozavo Laimo ligą, toksiškumą pelėsiui, parašiau apie tai socialiniame tinklalapyje. Sulaukiau žinučių, kad man – krūtų implantų liga.

Susiradau „Krūtų implantų ligonių“ grupę tinklalapyje „Facebook“, joje buvo apie 3 000 narių. Mano simptomai buvo tokie, kaip jų.

Laikui bėgant silikono ir fiziologinio tirpalo implantai sukelia chaosą organizme. Implantų apvalkale yra apie 40 tiksiškų chemikalų: alavo, cinko, kadmio, gyvsidabrio, arseno, formaldehido, talko ir kt. Imuninė sistema nuolat su jais kovoja, organizmas nusilpsta.

Apvalkalai ima irti po 8 – 10 metų, nors kai kurioms sveikata suprastėja greičiau, kitoms vėliau.

Šiuo metu JAV krūtų implantų šalinimo operacija – 10-a pagal populiarumą. Krūtų implantai jau nebe tokie populiarūs, kokie buvo. Džiaugiuosi.

2016 m. birželio 15 d. daktarė Lu Jean Feng išėmė man implantus, manau, ji geriausia specialistė šalyje. Iš karto nustojo skaudėti kaklą, petį, pasidarė lengviau kvėpuoti. Suprantu, kad per naktį visiškai nepasveiksiu.

8 metus sirgau dėl implantų, suprantu, kad prireiks laiko. Reikės gydyti kitas ligas, laimė, nebeliks toksiškų maišelių, imuninė sistema susitelks į sveikimą.

Jei pažįstate merginų su krūtų (sėdmenų ar kitokiais) implantais, kurios prastai jaučiasi (skydliaukės ligos, fibromialgija, maisto netoleravimas, imuniteto sutrikimai, nemiga, silpnumas, skausmai, nerimas, sulėtėjęs mąstymas), praneškite apie implantų ligą.

Daug mano draugių turi krūtų implantuos. Jaudinuosi dėl jų sveikatos, tikiuosi, jos ir visos kitos pasimokys iš mano patirties.

Ačiū,

Crystal

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)