25 metų Bianca Van Varenberg (ji turi savo tėvo tikrąją pavardę), profesiniame gyvenime žinoma, kaip Bianca Bree, yra Jeano Claude'o Van Damme'o ir buvusios kultūristės Gladys Portugues dukra. Prieš penkerius metus ji pasirodė kartu su savo tėvu vieno filmo premjeroje, tačiau nuo tada nutekėjo daug vandens ir apie ją mažai kas buvo žinota. Iki dabar.

2012 metais Bianca sakė, kad nori pati susikurti savo gyvenimą ir nenori naudotis savo tėvo pavarde. Tačiau praėjus ketveriems metams, matyt, jos nuomonė pasikeitė ir ji mielai naudojasi tuo, ką suteikia jos garsiojo tėvo šlovė.

„Nenoriu būti savo tėvo šešėlyje. O tie garsenybių vaikai iš tiesų tokie ir yra – savo tėvų šešėliai. Noriu eiti sunkiuoju keliu. Ketinu pati dalyvauti aktorių atrankose“, – prieš kelerius metus laikraščiui „Metro“ sakė ji.

„Tai sudėtinga. Žmonės nuolat prie manęs prieina ir man sako, kaip jiems patinka mano tėvas. Tai malonu girdėti, tačiau tiesiog ... kaip tai susiję su manimi?“ – neseniai duoto interviu metu sakė Bianca.

Dabar ji savarankiškai siekia aktorės karjeros ir jau nusifilmavo keliuose jos garsiojo tėvo režisuotuose filmuose.

Tiesa, paties J. C. Van Damme'o gyvenimas ne visuomet buvo sėkmingas. Dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje jis prisipažino, kad buvo priklausomas nuo kokaino ir per dieną suvartodavo 10 gramų šio narkotiko.

Jis ne kartą susimušė su paparacais. Skelbta, kad buvo metas, kai iki ausų murkdėsi skolų liūne. Vėliau aktorius kelis kartus gydėsi reabilitacijos klinikoje. Jam buvo diagnozuotas bipolinis sutrikimas. Tačiau galiausiai jam pavyko susitvarkyti savo gyvenimą.

Savo ruožtu Bianca viešumoje nesirodė iki 2008 metų, kuomet kartu su tėvu nusifilmavo juostoje „Ypatinga užduotis“, kurioje vaidino savo tėvo suvaidinto veikėjo dukrą. Vėliau su tėvu ji nusifilmavo dar dviejose juostose.

Beje, filmuotis Bianca pradėjo visai atsitiktinai. Tiesiog kartą ji buvo filmavimo aikštelėje, kur dirbo jos tėvas, ir scenai prireikė vaiko.

„Tai tiesiog įvyko. Nusifilmavau keliose juostose su savo tėvu. Pirmą kartą tiesiog reikėjo vaiko, ir tuo metu filmavimo aikštelėje buvau aš. Tai jie mane ir paėmė“, – pasakojo Bianca.

Nuo tada kartu su tėvu ji nusifilmavo šešiuose filmuose ir net kelis jų su juo kartu prodiusavo.
O pastaruoju metu ji daugiau demonstruoja savo fizinę formą ir iš abiejų tėvų paveldėtojus gerus genus.

„Noriu mažoms mergaitėms ir mažiems berniukams parodyti, kad gali būti fiziškai stipri ir tuo pačiu – itin moteriška. Kad galiu prie stalo sėdėti dailiai sukryžiavusi kojas, o vėliau gražiai, moteriškai išspardyti kam nors užpakalį“, – laikraščiui „The New York Times“ sakė J. C. Van Damme'o dukra.

Ir tai yra gana įdomus nuomonės pokytis, ypač prisiminus tai, jog anksčiau ji yra sakiusi, kad visą vaikystę savo karatistui tėvui ir kultūrizmu užsiėmusiai motinai kartojo, kad nekenčia kovos menų.
Šiuo metu Bianca gyvena Niujorke. Anksčiau ji svajojo užsiimti greituoju čiuožimu ir dalyvauti olimpiadoje, tačiau svajonei galą padarė trauma. Tačiau trauma nesutrukdė jai išlavinti lankstumą ir išmokti įspūdingų suktukų, kuriais garsėja jos tėvas.

Kalbėdama apie savo santykius su garsiuoju tėvu Bianca sakė, kad būta visko, tačiau dabar jų santykiai yra puikūs. „Mes daug kalbamės ir kartu praleidžiame daug laiko. (...) Mes kartu einame į sporto salę , spardome kriaušę ir darome panašių dalykų“, – sakė Bianca.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)