Princas buvo pastebėtas „berniukų kelionės“ metu pietaujantis ir geriantis alkoholinius gėrimus su minėta manekene tuo metu, kai likę britų karališkosios šeimos narių ir toliau vykdo savo visuomenines pareigas.

Princo George'o ir princesės Charlotte tėtis pramogauja su draugais, kai jo žmona Kate rūpinasi vaikais namuose. Dėl atostogų jis praleido Tautų Sandraugos dienos mišias Vestminsterio abatijoje.

Tad kas ta Sophie Taylor? Manoma, kad ji dirba vietiniame naktiniame klube „Farinet“. Anksčiau ji dirbo su Australijos modelių agentūra „Chadwick“, tačiau bent jau pastaruoju metu jos sąrašuose nefigūruoja.

Sophie draugauja su Aaron Goodfellow, kuris sakė, kad princas Williamas „puikus vaikinas“, kuris yra „labai paprastas ir draugiškas“.

Williamas, Sophie ir jos draugas pramogavo su Williamo draugu naktinio klubo savininku Guy'jumi Pelly, jo artimu draugu Jamesu Meade'u bei savo vaikystės draugu Tomu van Straubenzee, kuris yra vienas iš princesės Charlotte krikštatėvių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)