Scarlett ir Hunteris Johanssonai


Scarlett yra viena iš labiausiai atpažįstamų Holivudo veidų. Ji nusifilmavo ne vienoje garsioje juostoje. Tačiau ji taip pat turi gerokai aukštesnį dvynį, kuris dažnai ją lydį į raudonojo kilimo renginius.

Hunteris daug dirba su labdaros organizacijomis ir padeda politinių kampanijų metu. Beje, 2008 m. jis dirbo Baracko Obamos rinkimų štabe.

Laverne Cox ir M Lamaras


Serialo „Oranžinė – tai nauja juoda“ žvaigždė Laverne Cox 2014 m. pateko į istoriją, kaip pirmoji translytė aktorė, nominuota „Emmy“ apdovanojimui.

Seriale Laverne taip pat vadina translytę kalinę Sophia Burset. Vienoje iš pirmųjų serialo serijų rodoma, kaip Sophia prisimena savo praeitį, kai dar buvo gaisrininku Marcusu. Daugelis manė, kad tuomet Marcusą suvaidino pati aktorė. Tačiau iš tiesų šiam vaidmeniui buvo pakviestas jos brolis dvynys muzikantas M Lamaras.

Vinas Dieselis ir Paulas Vincentas

Mažai kas žino, kad Vinas Dieselis, kurio tikras vardas yra Markas Sinclairas Vincentas, turi neidentišką brolį dvynį, kuris, beje, taip pat dirba pramogų versle.

Vin Diesel

Paulas Vincentas vengia viešumo, tačiau 2013 metais Vinas Dieselis internete paskelbė nuotrauką, kurioje jo brolis užfiksuotas su velioniu aktoriumi Paulu Walkeriu. Nuotrauką aktorius pavadino „Du Paulai".

Ashtonas ir Michaelas Kutcheriai

Garsusis humoristas ir laidos „Punk'd“ vedėjas bei aktorius Ashtonas Kutcheris turi dvynį brolį Michaelą, kuriam dar vaikystėje buvo diagnozuotas cerebrinis paralyžius. Kai garsenybės broliui buvo 13 m., jam persodino širdį.

„Mano brolis gimė su cerebriniu paralyžiumi ir mane išmokė, kad meilė nėra pasirinkimas ir kad žmonės iš tiesų nėra sukuriami lygūs, – neseniai sakė aktorius. – Mes visi gimstame be galo skirtingi, kalbant apie mūsų galimybes. Tačiau visi vienodai galime mylėti vienas kitą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)