„Tai nuostabu, nes ji visada – nuo tos dienos, kai ją sutikau – turėjo šį iš proto varantį - ekscentrišką, bet puikų - mados jausmą“, - ketvirtadienį sakė „Tomorrowland“ („Rytojaus žemės“) žvaigždė.

Dar įspūdingiau tai, kad „ji tai turi, dirbdama su 11 bylų, ir ji dėstė, ir vis tiek sakydavo: „Noriu vilkėti šia suknele“, - atviravo G. Clooney. – Tai beprotiška. Ji turi tokį puikų skonį“.

Aštuonis mėnesius su A. Alamuddin susituokęs G. Clooney atskleidė, kad savo 37 metų žmoną įsimylėjo „dėl daugelio priežasčių“.

„Ji yra nuostabus žmogus, - sakė jis. – Ji rūpestinga. Taip pat ji yra vienas protingiausių žmonių, kuriuos kada nors sutikau. Ji turi puikų humoro jausmą“.

Vienintelis dalykas, dėl kurio pora nesutaria? Sportas.

„Aš žiūriu sportą, o jis ją žudo, nes truputį įtraukiau ją į „March Madness“ (Amerikos koledžų krepšinio turnyrą – red. past.), - pasakojo G. Clooney. – Ji pažiūrėjo, bet jai pakako, taigi kitą savaitgalį vyko „The Masters“ (profesionalaus golfo čempionatas – red. past.) ir aš jį žiūriu, o ji ateina ir sako: „Negi kiekvieną savaitgalį žiūrėsime sporto varžybas?“. Aš atsakau: „Tikrai, štai kaip tai vyksta“.

Praėjusį trečiadienį G. Clooney suėjo 54 metai, bet jis vengė pasakyti, kokią gimtadienio dovaną gavo nuo A. Alamuddin. Tačiau jiedu paminėjo gimtadienį „nedideliu vakarėliu“, sakė aktorius. „Iš jo prisimenu tai, kad buvo smagu“, - pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)