Paaiškėjo, kad Demi Lovato yra naujoji žvaigždė, prisijungianti prie šios muzikinės komedijos. Tik vargu ar žinote, kad ji vaidins Santanos (Naya Rivera) naują mylimąją?

Taigi, Santanai sugrįžus į pasimatymų rinką, visiems labai rūpėjo sužinoti, kam ji dalins savo bučinius. Eidama raudonuoju 2013 metų MTV apdovanojimų „Video Music Awards“ kilimu, N. Rivera atskleidė, kad iš tikrųjų jos naująją meile ekrane taps D. Lovato.

„Ji vaidina mano meilės objektą, tad esu labai sujaudinta, - sakė 26 metų aktorė. - Mes kartu dainuosime dainą. Tai bus puiku. Esu sujaudinta, galėdama dirbti su ja. Mes atvedame ją į tamsiąją pusę. Ką gi, ji pasirodo „Beatles“ epizode, tad mes dainuojame „Beatles“ dainą“.

Anot pranešimų, Santana ir D. Lovato herojė Dani dainuos „Here Comes the Sun“.

Nepaisant N. Riveros prisipažinimo, D. Lovato atstovai negali patvirtinti žinios, jog „X Factor“ teisėja vaidins naująją Santanos mylimąją.

„Šią akimirką viskas, ką galime patvirtinti – Demi Lovato vaidina Dani, meniškąją Racheles (Lea Michele) ir Santanos draugę. Žiūrovai pamatys jos herojės siužetinę liniją, kai bus parodytos serijos“, - „E! News“ sakė D. Lovato atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)