29 metų Chrisas Guerra žuvo Los Andžele per Naujuosius metus, kai jį, fotografuojantį J. Bieberio automobilį, partrenkė kita mašina. Ch. Guerra bus palaidotas per privačią ceremoniją, numatytą penktadienį, sausio 11 dieną, skelbia svetainė tmz.com.

Paaiškėjo, kad Ch. Sheenas bičiuliaujasi su vienu fotografu, kuris buvo Ch. Guerros draugas. Per jį aktorius sužinojo, kad žuvusio paparaco šeima mėgina surinkti pinigų laidotuvėms. Ch Sheenas iš karto ėmėsi veiksmų ir pasičiupo savo čekių knygutę.

Tmz.com paprašė Ch. Sheeno pakomentuoti savo dosnumą. Aktorius atsakė: „Toks tragiškas incidentas kaip šis ištrina liniją tarp fotografo ir jo objekto. Tai nedovanotinas momentas, kuris iš mūsų visų reikalauja humaniškumo ir vienybės užtikrinant, kad ateityje tai nepasikartotų“.

„Mes, būdami tėvais, neturėtume laidoti savo vaikų. Žuvusiojo šeimai reiškiu giliausią užuojautą“, - pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)