C. Diaz pamergėmis tapo kolegė iš „Charlie’s Angels“ („Čarlio angelų“) Drew Barrymore, jo sesuo Chimene ir naujoji jos svainė Nicole Richie, kuri yra ištekėjusi už B. Maddeno brolio dvynio Joelio.   Joelio ir N. Richie sūnus Sparrow padavė porai žiedus. Tarp šimto svečių, tapusių tuoktuvių liudininkais, buvo Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, DJ Samantha Ronson ir choreografas Robinas Antinas.

Po vestuvių pora žiniasklaidai išplatino pranešimą teigdami, kad yra labai laimingi žengdami šį žingsnį draugų ir artimųjų akivaizdoje.

Sunkvežimiai su baltomis gėlėmis ir šventei skirtu inventoriumi į C. Diaz namus atvyko pirmadienį. Garsenybių vestuvių planuotojas, gražiausias gyvenimo šventes organizavęs tokioms garsenybėms kaip Reese Witherspoon, Anne Hathaway, Natalie Portman ir Drew Barrymore, taip pat buvo pastebėtas atvykstantis į nuotakos namus. Anot šaltinio, kieme buvo pastatyta didžiulė palapinė svečiams, o pakviestųjų sąraše – ne viena garsi pavardė. 

„Teritoriją saugos daugybė apsaugininkų. Savo šventę jie nori išlaikyti paslaptyje – kaimynams buvo pranešta, kad Camerone rengia vakarėlį prieš artėjančią „Auksinių gaublių“ teikimo ceremoniją, – prieš vestuves smulkmenas „People“ išpliurpė kitas šaltinis. – Viskas prasidės jau sutemus vidiniame kieme“.

Pranešama, kad sekmadienio naktį C. Diaz su draugėmis viename Los Andželo viešbučių atšventė savo mergvakarį, o dieną prieš tai su būsimu vyru, šeima ir draugais leido laiką vakarieniaudami restorane.

„Jų stalas buvo dekoruotas itin romantiškai – rožių puokštėmis ir žvakėmis. Atrodė, kad jie kažką švenčia“, – „People“ sakė šaltiniai.

„B. Madenas lengvai įsimyli, tačiau šį kartą tai tikra, ir jis surado puikią merginą“, – kiek anksčiau vienam amerikiečių gyvenimo būdo leidiniui tvirtino šaltinis. Vienas iš gitaristo draugų rugsėjį sakė „Us Weekly“, kad B. Madenas rimtai žiūri į santykius su C. Diaz. „Ji negalvoja apie vedybas, tačiau nori susilaukti vaikų, o jis visų pirma nori susižadėti ir vesti aktorę“, – pasakojo artimas poros bičiulis.

Pora susitikinėja nuo šių metų gegužės. Prieš tai C. Diaz buvo užmezgusi romaną su dainininku Justinu Timberlake'u ir beisbolo žaidėju Alexu Rodriguezu. B. Madenas anksčiau susitikinėjo su garsiąja viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtoja Paris Hilton.

Savo išvaizda ir tatuiruotėmis išsiskiriantis B. Madenas itin patinka Holivudo aktorės C. Diaz mamai, kuri šiais dukros santykiais labai džiaugiasi ir tikisi, kad jis būtent tas vyras, su kuriuo aktorė susies visą likusį gyvenimą.

Cameron Diaz ir Benji Maddenas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)