Jo teigimu, labiausiai Brangelina vadinamai porai labiausiai rūpėjo galimai planuojami jų vaikų – 15 m. Maddoxo, 12 m. Paxo, 11 m. Zahara, 10 m. Shiloh ir 8 m. Vivienne bei Knoxo – pagrobimai ir išpirkos, kurių tokiu atveju būtų reikalaujama. Dar vyras patikino, kad garsioji pora taip juo pasitikėjo, o vaikai buvo taip prie jo prisirišę, kad jis būtų galėjęs nusivesti vaikus bet kur, jei tik būtų panorėjęs, rašo „Daily Mail“.

Buvęs karys pasakojo susidurdavęs su B. Pitto ir A. Jolie nerimu, kai tik užsimindavo apie papildomų žmonių poreikį, o jei vis dėlto su pastiprinimu jie sutikdavo, tie žmonės turėdavo laikytis nuo vaikų per atstumą ir negalėdavo jų liesti. M. Billinghamas teigė labai daug laiko praleisdavęs su Brangelinos vaikais ir iš esmės elgęsis lyg būtų jų tėvas.

Šešis vaikus turintis M. Billinghamas teigė galiausiai buvęs priverstas atsisakyti šio darbo dėl, kaip teigia jis pats, kilusių problemų jo paties šeimoje. Nesklandumų priežastimi tapo nesuskaičiuojamos valandos, kurias jam teko skirti garsiosios šeimos vaikų apsaugai. „Per 17 mėnesių periodą namuose praleidau vos šešias savaites“, – asmeninio gyvenimo detalėmis dalinosi jis.

M. Billinghamas papasakojo apie šviesias kartu su garsenybių šeima patirtas akimirkas. Kartą B. Pittas iškrėtė visiems pokštą. „Buvo Angie gimtadienis, mes visi sėdėjome tame nelemtame „Audi Q7“ automobilyje“, – prisiminimais dalinosi jis. „Jau ilgą laiką dirbau su jais, staiga Bradas užrakino duris ir pabezdėjo, o mes negalėjome ištrūkti iš automobilio,“ – apie nekaltą šventinę aktoriaus išdaigą pasakojo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)