Kaip skelbiama įžymybių gyvenimo naujienų svetainėje TMZ, dvyniams jau savaitę taikoma šviesos terapija, skirta pasireiškus ilgalaikių pasekmių paprastai nesukeliančios naujagimių geltos simptomams.

Kada tiksliai muzikos pasaulio žvaigždės su naujagimiais galės grįžti namo, kol kas pasakyti sunku, tačiau, kaip rašo „Daily Mail“, medikai sieks išlaikyti juos stacionare tol, kol mažylių būklė visiškai stabilizuosis.

35-erių metų Beyonce ir 47-erių metų jos partnerio atžalos – berniukas ir mergaitė – prieš kelias dienas dar buvo gydomi specialios bilirubino kiekį kraujyje mažinančios šviesos terapija.

Šis gydymas, kaip tikinama, ilgalaikio poveikio naujagimiams neturės.

Apie tai, kad mažyliai gimė prieš laiką, buvo pranešta praeitą trečiadienį. Dabar, anot šaltinių, su kuriais pavyko susisiekti, jie yra gydomi nuo geltos.

Gelta yra palyginti įprasta naujagimių būklė, ypač tikėtina tuo atveju, jei gimdymas įvyksta nesuėjus nustatytam terminui. Dvynius gelta ištinka dažniau, nes jie dažniau gimsta prieš laiką.

Geltonos spalvos naujagimių odą ir akis nudažanti medžiaga susidaro senas kraujo ląsteles keičiant naujoms.

Negydoma gelta gali būti labai pavojinga, tačiau laiku ją diagnozavus gydymas paprastai būna nesudėtingas ir sėkmingas.

Sekmadienį Beyonce tėvas Mathew Knowlesas „Twitter“ žinute patvirtino, kad dukters šeimą, auginančią penkiametę Blue Ivy, papildė dar dvi atžalos.

Naujienos apie dainininkės gimdymą ir spėlionės dėl kūdikių lyčių bei vardų dar prieš dieną apskriejo socialinius tinklus.

Nei pati Beyonce, nei Jay Z, kurio tikrasis vardas Shawnas Carteris, jokių komentarų ta tema tada taip ir nepateikė.

Spėliones pakurstė penktadienį šalia medicinos įstaigos pastebėta neįvardyta moteris, nešina rausvų, mėlynų ir violetinių gėlių puokšte, kurioje buvo įsprausta kortelė su B ir J primenančiomis raidėmis, taip pat rausvu ir melsvu balionais.

Apie tai, kad laukiasi, savo gerbėjams Beyonce pranešė dar vasarį. Socialiniame tinkle ji paskelbė nuotrauką, kuriai pozavo klūpėdama prie milžiniško dydžio puokštės, rankomis glėbdama suapvalėjusį pilvuką.

„Norime pasidalyti savo laime, kuria jau antrą kartą esame apdovanojami“, – parašė 35-erių metų dainininkė.

Įtarimų, kad gimdymas įvyko, kilo tada, kai Jay Z nepasirodė dainų autorių pagerbimo renginyje.
Reperis apsiriboji tik per „Twitter“ išreikštomis padėkomis, kurias skyrė ne tik įtakos jam turėjusiems muzikos kūrėjams, bet ir ankstesniam JAV prezidentui Barackui Obamai.

B. Obama šiltai sureagavo į hophopo atlikėjo komentarą, veikiausiai prisimindamas aktyvų jo ir Beyonce dalyvavimą jo, kaip pirmo afroamerikiečių kilmės prezidento, rėmimo kampanijoje.
„Jay Z ir aš kraustomės iš proto dėl savo dukterų, nors dvynukams gimus jo beprotybė gali ir pralenkti manąją“, – pajuokavo dvi dukteris auginantis buvęs JAV prezidentas.

Keletas Beyonce ir Jay Z gerbėjų, perskaitę B. Obamos pastabą, padarė išvadą, kad jauniausios muzikos pasaulio žvaigždžių atžalos – mergaitės. Vis dėlto jokių žinių apie naujagimių lytis arba vardus atskleista nebuvo.

Beyonce ir Jay Z yra laikomi vienais komerciškai sėkmingiausių muzikos atlikėjų. Bendras jų turtas vertinamas milijardu JAV dolerių (895 mln. eurų).

Naujienas apie gimusius dvynukus patvirtino muzikos transliavimo paslaugos „Tidal“ paskelbtas pranešimas apie Jay Z ketinamą atidėti naujo birželio 30 d. pasirodysiančio albumo, pavadinimu 4:44, pristatymą.

Gimus dvynukams Jay Z nutarė pakeisti su koncertais susijusius planus.

Kaip teigia vienas iš informacijos šaltinių, vasarą planuotas turas nukeltas iki rudens ir taip padaryta dėl pakitusios šeiminės padėties.

Paprastai naują albumą išleidę atlikėjai koncertų turą organizuoja per pirmą mėnesį po jo pasirodymo, tačiau Jay Z didesnę reikšmę greičiausiai teikia šeimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)