Žinia apie poros skyrybas pasaulį sukrėtė 2016 metų rugpjūtį – nuo poros vestuvių Prancūzijoje buvo praėję dveji metai.

Pirmame interviu po skaudžių skyrybų „GQ Style“ aktorius prisipažįsta dėl šeimos griūties kaltinantis save.

„Tai mano kaltė. Jeigu myli – paleisk. Dabar žinau, ką tai reiškia, nes išgyvenau savo kailiu. Tai reiškia meilė be noro savintis. Tai reiškia mylėti ir nesitikėti nieko mainais. Žinote, iki tol to nesupratau. Kol pats to neišgyvenau“, – per interviu sakė aktorius.

Paklaustas, ar pastaraisiais mėnesiais justas skausmas prilygsta gedului, jis nedvejodamas atsakė: „Taip“.

Kino žvaigždė teigia, kad dabar jam pavyko visiškai atsisakyti alkoholio. Be to, prireikė nemažai drąsos prisipažinti, kad, gyvendamas su Angelina, dėl alkoholio turėjo rimtų problemų.

Dabar jis tvirtina esąs pasirengęs perkrauti savo gyvenimą ir viską pradėti iš pradžių: „Savo kelyje gali aiškiai įvardyti momentus, kai jaučiausi mirtinai pavargęs pats nuo savęs. Pastaroji patirties nebe skaudžiausia. Tokios akimirkos – galingiausi pokyčių generatoriai“, – sako B. Pittas.

„Tiesą sakant, nuo tos dienos, kai išėjau iš koledžo, nebuvo dienos, kad negerčiau ar nebūčiau kitaip apsvaigęs“, – atvirai dėsto B. Pittas.

Savo nuodėmes B. Pittas įvardija kaip „bandymus nusiraminti“ – tai jam padėdavę atsikratyti jausmų naštos.

„Kai sukūriau šeimą, atsisakiau visų savo nuodėmių, išskyrus alkoholį. Tik praradau kontrolę, viską sugadinau. Gėriau per daug. Tai tapo problema“, – teigia aktorius.

53 metų aktorius papuošė Jungtinių Valstijų „GQ Style“ viršelį ir pirmą kartą davė interviu po skyrybų.

„GQ Style“ žurnalistai teigia, kad pokalbis su B. Pittu buvo „nuoširdus ir jautrus“, aktorius kalbėjo apie „meilę, netektį, tėvystę ir kaip prisiversti judėti į priekį, kai viskas sugriūva, ir žemė slysta iš po kojų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)