„Šiuo metu jie yra neišskiriami – Andrew visu 100 proc. sužavėtas“, – leidiniui pasakojo Bakingamo rūmų šaltinis ir pridūrė, kad jiedu ėmė artimiau bendrauti po K. Minogue skyrybų su sužadėtiniu Joshua Sasse (29 m.) šių metų vasario mėnesį.

Publikacijoje taip pat minima, kad pasaulio žiniasklaidos akys bus nukreiptos į Pippos Middleton tuoktuvių ceremonijos svečių sąrašą, esą jame gali atsirasti ir K. Minogue, kaip princo Andrew palydovės, pavardė.

Princo Andrew reputacija ne kartą buvo pakibusi ant plauko. Į skandalų liūną princą klampino jo draugystė su Volstrito finansininku Jeffrey Epsteinu.

J. Epsteinas, karalienės Elizabeth II antrojo sūnaus draugas, 2008 metais buvo nuteistas už nepilnametės skatinimą užsiimti prostitucija ir atliko kalėjimo bausmę.

Mergina, kuri buvo laikyta kaip „sekso vergė“, kaltinimuose teigė, kad J. Epsteinas ją vertė mylėtis su princu Andrew.

Bakingamo rūmai ne kartą griežtai paneigė minimus įtarimus, kuriuos vadino „neteisingais ir be pagrindo“.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)