Dažniausiai Moby dalijasi mintimis, nuotraukomis bei vaizdo įrašais apie gyvūnų teises, jų pažeidimus, vegetarišką mitybą, tačiau nevengia pasisakyti ir politinėmis temomis.

Regis, labiausiai vyrą erzina dabartinis JAV prezidentas Donaldas Trumpas. Atlikėjas jau rinkimų metu aktyviai reiškė savo nuomonę, kurią žymėjo grotažyme „ne mano prezidentas“.

Moby nepraleido progos įgelti D. Trumpui ir pirmąją Naujųjų metų dieną. Savo paskyroje, kurią seka beveik 3 milijonai gerbėjų, jis paviešino nuotrauką. Joje – odiniais drabužiais apsitraukę vyrai, kurie neva yra Donaldas Trumpas ir Vladimiras Putinas.

„Panašu, kad Vladas ir jo mėgstamiausias augintinis vakar puikiai praleido laiką“, – rašė Moby ir įrašo gale pažymėjo D. Trumpą.

Tiesa, toks atlikėjo įrašas sulaukė ir nepritariančių internautų. Vienas jų ragino atlikėją pagaliau pasiduoti, nes jau pralaimėjo.

DELFI primena, kad Moby anksčiau yra prilyginęs D. Trumpą Š. Korėjos lyderiui. Tąkart vyras sukeitė pastarųjų veidus nuotraukoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)