„Būti translyčiu nėra lengva. Mes gyvename daugumos primestame lyčių pasaulyje, – dailymail.co.uk portalui sakė Lilly. – Tai reiškia, kad būdamas translytis turi susitaikyti su sunkia tikrove, kad visą likusį savo gyvenimą praleisi atvirai tau priešiškame pasaulyje“. L.Wachowski patvirtino, kad „pasikeitė“, tačiau nekalbėjo apie lyties keitimo operaciją konkrečiai.

„Žinojau, kad ateis laikas, kai turėsiu tai paviešinti, – sakė ji. – Tik norėjau..., man reikėjo laiko, kad galėčiau pakelti galvą, pasijusčiau patogiai. Tačiau, turbūt, ne man tai nuspręsti“. L.Wachowski sesuo Lana, kuriai 50 metų ir kuri anksčiau buvo Laurence'as (Larry), pirmą kartą apie savo pakeistą lytį viešai paskelbė 2012 metais.

Pirmasis kaip moters debiutas Lilly gyvenime įvyko balandžio 2-ąją, 27-ųjų GLAAD apdovanojimų metu. Į Kalifornijoje vykusius apdovanojimus Lilly atvyko pasipuošusi žemę siekiančia juoda suknele bei pečius siekiančiais garbanotais plaukais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)