Po žinios apie skyrybas, apstulbinusios ir patį B. Pittą, A. Jolie bandė tyliai susidoroti su buvusiu mylimuoju. Ir tą ji padarė pačiu jautriausiu būdu – apkaltindama jį smurtu prieš vaikus. Ilgainiui šie kaltinimai buvo atmesti, tačiau B. Pitto susitikimai su vaikais iki šiol yra kruopščiai stebimi atitinkamų institucijų darbuotojų.

Po kilusio šaršalo B. Pittas sąmoningai nuslinko į šešėlį. Nepaisant vienos pastabos per gruodžio mėnesį įvykusį teismo posėdį, kai B. Pittas ir jo komanda teismui pateiktuose dokumentuose A. Jolie elgesį įvardijo kaip savanaudišką – jos pačios interesus iškeliant virš vaikų gerovės – Bradas tylėjo kaip vandens į burną prisisėmęs. Jis, priešingai nei A. Jolie, stengėsi nenutekinti „jautrios“ informacijos žiniasklaidai, rašoma portale „PageSix“.

Veikiausiai, A. Jolie jau tuomet tikėjo laimėsianti kovą dėl vaikų ir sugebėsianti suformuoti naują visuomenės nuomonę apie B. Pittą. Vis tik, tam tikrų įgūdžių ji tikrai turėjo. Juk ne kiekvienam pavyksta išbristi iš narkotikų ir alkoholio liūno, atsispirti nuo dugno ir apversti gyvenimą aukštyn kojomis. Dabar A. Jolie yra Jungtinių Tautų geros valios ambasadore bei pavyzdinga šešių vaikų mama.

Tačiau po B. Pitto pasirodymo „Auksinių gaublių“ ceremonijoje, A. Jolie, veikiausiai, suprato, jog yra vienas dalykas, kurio ji niekuomet negalės pakeisti – tai priversti Holivudą nekesti B. Pitto, rašo „PageSix“.

Leidinys taip pat praneša, kad prieš kelias savaites A. Jolie kreipėsi į viešųjų ryšių specialistus (anksčiau kategoriškai atsisakiusi jų pagalbos) tam, kad šie padėtų jai gerinti savo įvaizdį šiame bjauriame skyrybų procese.

Net ir prieš skyrybas A. Jolie nebuvo pati mėgstamiausia persona Holivude. Galbūt dėl to, kad buvo pagarsėjusi kaip vyrų vagišė. Ar prisimenate jos santuoką su Billy Bobu Thorntonu? Jolie ištekėjo už jo 2000-ųjų gegužę, kai tuometė Billy mergina Laura Dern buvo išvykusi iš miesto.

„Išvykau į filmavimus, o jis tuo metu vedė kitą moterį. Po to daugiau nieko iš jo nebegirdėjau“, – pasakojo L. Dern.

Ir kaip gi be skandalingosios B. Pitto ir Jennifer Aniston skyrybų istorijos. Nors Brangelina ilgą laiką slėpė, jog jų romanas užgimė dar Bradui gyvenant su Jennifer, po skyrybų ši informacija pasitvirtino.

Kalbama, kad po Brangelinos skyrybų J. Aniston ir jos bičuliai juokėsi iš A. Jolie ir vadino ją „jaunikių plėšike“, taip užsimindami apie A. Jolie vaidmenį filme „Kapų plėšikė“.

Angelinai, regis, nebuvo įvertinta ir dėl savo aktorinių gebėjimų.

Po 2014 m. prieš „Sony“ nukreiptos kibernetinės atakos buvo paviešinti asmeniniai tuometės įmonės pirmininkės Amy Pascal ir prodiuserio Scotto Rudino pokalbiai el. paštu.

Viename laiškų S. Rudinas ir A. Pascal kalbėjo apie filmo „Cleopatra“ perdirbinį ir galimą A. Jolie rolę jame. S. Rudinas savo laiške A. Jolie pavadino „minimalų talentą turinčiu išlepusiu vaikėzu“, o A. Pascal kritikavo Angelinos, kaip režisierės, gebėjimus.

Angelinos sukurta ir režisuota kino juosta „By the Sea“ iš tiesų patyrė fiasko. Nors filmo biudžetas buvo net 10 mln. JAV dolerių, kino teatruose jis uždirbo tik varganus 531 tūkst. dolerių.

O štai B. Pittas visai neseniai pasirašė 60 mln. JAV dolerių kontraktą su „Netflix“ dėl jo filmo „War Machine“.

Ne ką mažiau Holivude reiškia ir ryšiai bei draugystės. O pastarosiomis A. Jolie vargu ar gali pasigirti.

A. Jolie ir pati anksčiau yra prasitarusi, kad Holivude ir už jo ribų neturi tikrų draugų.

„Galiu pasikalbėti su savo artimaisiais. Galiu pasikalbėti su Bradu. Nežinau, neturiu daug draugų, su kuriais galėčiau pasikalbėti. Bradas yra vienintelis, su kuriuo kalbuosi“, – per interviu leidiniui „Marie Claire“ 2011 metais pasakojo A. Jolie.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)