Oficiali santuokos ceremonija įvyko „Spencer House“ rūmuose Londone, tačiau, anot informuotų šaltinių, šeštadienį bus dar ir vedybų apeigos istorinėje Šv.Brigitos (St.Bride) bažnyčioje Londone. Sakoma, kad numatyta didžiulė puota, kurios vieta kol kas neatskleidžiama.

R.Murdochas vilkėjo melsvą kostiumą, o J.Hall – šviesiai pilką apsiaustą; po ceremonijos iš rūmų išėjusi pora šypsodamasi pozavo fotografams.

R.Murdochui ši santuoka jau ketvirtoji. 2013 metais jis išsiskyrė su savo trečiąja žmona Wendi Deng.

Karjerą baigusi supermanekenė J. Hall pradėjo susitikinėti su milijardieriumi verslininku pernai rugsėjį, kai Australijoje juos supažindino viena iš R.Murdocho seserų ir jo dukterėčia. Pora viešai atskleidė savo ryšius per Regbio pasaulio čempionato finalą Londone, vykusį Helovino vakarą – spalio 31 dieną.

Apie sužadėtuves jiedu pranešė sausio 11 dieną Didžiosios Britanijos dienraščio „The Times“ gimimų, santuokų ir mirčių skiltyje.

„Ponas Rupertas Murdochas, Prudence, Elisabeth, Lachlano, Jameso, Grace ir Chloe Murdoch tėvas, ir ponia Jerry Hall, Elizabeth, Jameso, Georgios ir Gabrielo Jaggerio motina, su malonumu praneša apie savo sužadėtuves“, – sakoma skelbime.

J. Hall išsiskyrė su grupės „The Rolling Stones“ lyderiu Micku Jaggeriu 1999 metais, kai paaiškėjo, kad jis susilaukė nesantuokinio vaiko su brazile manekene Luciana Morad.

J. Hall, kurios romanas su M.Jaggeriu užsimezgė 1977 metais, susilaukė su roko žvaigžde keturių vaikų.

Turinčiam daugiau negu 11 mlrd. JAV dolerių turto, R.Murdochui priklauso garsiausi pasaulyje laikraščiai, tarp kurių yra ir „The Wall Street Journal“, „The New York Post“ bei britų bulvarinis leidinys „The Sun“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)