„Young@Heart Chorus“ savo veiklą pradėjo 1982 metais. Jie išgarsėjo perdainuodami tokių garsių atlikėjų ir grupių kaip „Coldplay“, Jimi Hendrixo ir „Sonic Youth“ kūrinius. Dar daugiau dėmesio jie sulaukė po to, kai apie juos britai sukūrė dokumentinį filmą, kurio pagrindiniu akcentu ir tapo daina „Fix You“.

Daina „Fix You“ nuskambėjo itin jautriai, nes tuo metu aštuoniasdešimtmetis atlikėjas turėjo daug rimtų sveikatos bėdų. Tiesą sakant, būtent dėl prastos sveikatos iš grupės veiklos 2002 metais jis pasitraukė, tačiau kartais vis dar pasirodydavo svečio teisėmis – kaip ir šį kartą.

Skelbiama, kad po kelerių metų, eidamas 84 metus, F. Knittle mirė.
Klausantis, kaip vyras dainuoja tokias žodžius kaip „Kai jautiesi pervargęs, bet niekaip negali užmigti, esi įkalintas“ ir matant, kaip vyrui teikiamas deguonis, nori nenori suspaudžia širdį.

Štai ką apie atlikėją savo svetainėje rašė „Young@Heart Chorus“ atstovai: „Paskutines savo gyvenimo dienas jis praleido apsuptas šeimos narių, draugų, dalijosi prisiminimais, juokavo, žiūrėjo futbolą, mėgstamiausius įrašus. Jis išėjo taikiai, būdamas tikras, kad buvo mylimas ir kad jo bus ilgimasi. Jis puikiai žinojo, kad nugyveno ilgą ir laimingą gyvenimą, turėjo mylinčią ir mylimą žmoną, šeimą, įskaitant ir 12 anūkų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)