„Kiekvieną rytą geriu žaliąsias sultis, – prisipažino ji laidos vedėjui, daktarui Mehmetui Ozui. – Aš jas spaudžiu iš daržovių, kurias užsiauginu pati – žiemą šiltnamyje, o vasarą – darže. Tai organinės daržovės.“

M. Stewart papasakojo, kad nevalgo daug mėsos, o baltymų daugiausiai gauna iš žuvies.
„Sportuoju tiek, kiek tik galiu, šią savaitę sportavau jau keturis kartus.“

M. Ozas savo laidoje parodė M. Stewart nuotraukas, kuriose akivaizdžiai matyti, kad garsiai moteriai pavyko sulėtinti, o gal net sustabdyti senėjimo procesą. Ji pakomentavo, kad skaistų veidą jai padeda išsaugoti sveikas gyvenimo būdas, gera psichologinė savijauta ir geri genai. M. Stewart pabrėžė, kad jos mama net būdama 93 m. turėjo mažai raukšlių.

M. Stewart papasakojo, kad kasdien 4 val. ryto tepasi veidą maitinančiomis veido kaukėmis (kuriose yra kolageno, dviskiaučio ginkmedžio ir švelniai odą šveičiančių dalelių).

„Aš užsitepu šias kaukes, – pasakoja ji. – Tada grįžtu į lovą, o nuplaunu tik tada, kai atsikeliu ir einu į dušą. Tai labai sveika odai, nes ją sudrėkina.“

M. Stewart pripažino, kad naktį miega nedaug, kad galėtų užsiimti grožio procedūromis.
Naujojoje savo knygoje „A New Way to Bake“ M. Stewart akcentuoja kokybišką maistą ir pateikia sveikesnių tradicinių desertų alternatyvų.

„Manau, kad mes tapome priklausomi nuo gaminių iš baltų miltų, – sako ji. – Nors jie nėra nei maistingi, nei sveiki. “

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)