„Jei tą dieną dirbu, tai keliuosi 4:30 ar 5 ryto. Jei nedirbu – 8 ar 9, nes esu pelėdos tipo žmogus ir mėgstu ilgiau pavakaroti. Atsibudusi išgeriu stiklinę šilto vandens su citrina, o tuomet nusiprausiu veidą tiesiog vandeniu ir muilu. Viskas paprasta ir greita“, – kalbėjo J. Aniston.

Tuomet aktorė maždaug 10-20 minučių skiria meditacijai su vyru Justinu Therouxu.

„Dažniausiai išgeriu proteino kokteilį su vaisiais, uogomis ar daržovių mišiniu. Jei negeriu kokteilio, tai mano pusryčiais tampa duonos skrebutis su apvirtu kiaušiniu ir avokadu“, – interviu pasakojo J. Aniston.

Po pusryčių aktorė eina į jogos užsiėmimus, kur praleidžia daugiau nei valandą. To daugumai žmonių pakaktų, tačiau po jogos J. Aniston keliauja į sporto klubą: „Ten darau jėgos treniruotes ar tiesiog minu dviratį, ar bėgu. Svarbu ką nors vis pakeisti, kad kūnas liktų sutrikęs – tai mano triukas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)