Neįtikėtinais išvaizdos pokyčiais M. Favela socialiniuose tinkluose dalijasi jau kurį laiką. Žinoma moteris savo sekėjams rodo akimirkas iš įvairių kelionių ir filmų aikštelių. Jose ji pasirodo su tvarkingai sušukuotais kirpčiais, kurie, panašu, ja tik dar labiau puošia.


Netrukus po to, kai aktorė pristatė savo išvaizdos pokyčius, po jos įamžintais kadrais pasipylė daugybė komentarų. Žmonės negailėjo M. Favelai komplimentų ir gyrė jos sprendimą nusikirpti kirpčius.

„Gražuolė“, „Atrodai dieviškai“, „įsimylėjau tavo naują išvaizdą“, - rašo žmonės po jos nuotraukomis.


Delfi primena, kad meksikietiškų serialų žvaigždė dažnai sukelia sensaciją socialiniuose tinkluose įdomiais stiliaus sprendimais, ypač demonstruodama bikinius paplūdimyje ar prie baseino.

Daugiau nei 6 mln. sekėjų instagrame turinti garsenybė anksčiau ilsėjosi kurortiniame miestelyje Kintana Roo, o grįžusi išpublikavo nuotrauką, kurioje vilki žalią bikinį. Aktorė parodė, kad amžius ir mada nekonfliktuoja ir pademonstravo dailią figūrą.

„Penktadienis, kūnas tai jaučia“, – parašė Marlene prie nuotraukos instagrame. Nuotrauka sulaukė virš 90 tūkst. patiktukų, o gerbėjai negailėjo komplimentų komentaruose – žalias bikinis ir šiaudinė skrybėlė visus sužavėjo.

Marlene instagramo paskyroje – daug nuotraukų su stilingais bikiniais, už kuriuos ji sulaukia gerbėjų komplimentų ir mados ekspertų pagyrų.

Marlene Favela labiausiai pagarsėjo pagrindiniu vaidmeniu seriale „Laukinukė“. Meksikos aktorė pasižymi ilga karjera kine, televizijoje ir teatre.

Žiūrovų širdis ji pavergė savo talentu ir profesionalumu. Prieš kurį laiką dėmesio centre buvo atsidūrusi jos ir George‘o Seely santuoka. Pasklido gandai apie galimas M. Favelos ir Australijos verslininko G. Seely skyrybas. Tai nutiko prabėgus vos septyniems mėnesiams po to, kai aktorė susilaukė savo pirmojo vaiko – dukters Bellos Selly. Atsidūrusi tokioje situacijoje, „Laukinukės“ žvaigždė paaiškino, kas vyksta tarp jos ir dukrelės tėvo.

Kaip rašo trome.pe, M. Favela savo asmeninėje „Facebook“ paskyroje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame ji pasakoja apie išsiskyrimą su vyru – australu G. Seely. Be to, ji patikslino, kad skyrybos įvyko ne dėl jos sugrįžimo į aktorystės sritį, kaip buvo spėliojama.

„Noriu jums pasakyti, kad iš tiesų esu išsiskyrusi ir paprašiau skyrybų“, – savo pasakojimą pradėjo aktorė.

„Trokštu su jumis pasidalinti savo istorija, nes nenoriu, kad prisigalvotumėte visokių dalykų (...). Buvo atėjęs metas žengti svarbų žingsnį. Noriu, kad žinotumėte, jog mano santykiai nenutrūko todėl, jog aš norėjau sugrįžti prie vaidybos – noriu tą patikslinti. Niekados dėl jokio darbo nerizikuočiau savo šeima. Aš ištekėjau už gero žmogaus – nuostabaus žmogaus“, – tęsė aktorė. 42-ejų M. Favela taip pat pabrėžė gerbianti ir vertinanti M. Seely ir jo artimuosius, todėl niekada apie jį nekalbės blogai.

„Niekados apie savo dukters tėvą nekalbėsiu blogai – jis yra tas žmogus, kurį gerbiu, kurį labai mylėjau ir už kurio ištekėjau. Aš jį gerbiu ir stipriai mylėjau“, – aiškiai ir tvirtai pasakė aktorė, tačiau buvo matyti, kad tą akimirką ji susijaudinusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją