„Tai metus laiko kurtas ir brandintas projektas. Savaitinėse laidose bus daug skirtingų temų, dovanų aktyviems žiūrovams, geros nuotaikos ir visko visko! “, - džiaugsmingai pasakoja Dzala.

Pirmoje laidoje atlikėja ir youtuberė dalinasi savo gimdymo procesu, detaliai pateiktama vaizdus ir pasakodama apie įvykių eigą.

„Drąsiai dalinuosi savo gimdymo video, nes noriu padėti visoms būsimoms jaunoms mamytėms. O galbūt ir tėveliams. Žinau ir pati praėjau, ką reiškia besilaukiant nieko apie tai konkrečiai nežinoti, nesuprasti, panikuoti ir labai visko bijoti. O interneto forumuose visi apie viską skirtingai rašo ir atsiliepia. Todėl šiuo video kviečiu iš arčiau su viskuo susipažinti ir diskutuoti“, - sako Dzala.

Gruzinų ir armėnų kraujo turinti Dzala yra profesionali dainininkė, baigusi operinį dainavimą, nuo paauglystės dainuojanti džiazą ir jau rudeniui ruošianti savo koncertinę programą.

Pirmoji „DZALA TV“ laida:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)