„Mums itin džiugu, kad šiais metais festivalis turės nemažai kylančių muzikos žvaigždžių. Ateityje norint pamatyti daugelį festivalio grupių, reikės jas medžioti po didžiuosius užsienio festivalius, nes vėliau šiuos daug žadančius kolektyvus jų veiklos įkarštyje atsigabenti į Lietuvą gali būti jau per sudėtinga ir tiesiog per brangu. Jausdami muzikos pulsą ir tendencijas, siekiame iš anksto pristatyti ateityje neabejotinai roko ir metalo pasaulio žvaigždėmis tapsiančias grupes pakeliui į jų šlovę“, – sakė festivalio organizatorius Vaidas Voronavičius.

Velnio akmuo“ kaip visuomet pristatys itin autoritetingus, jau seniai pripažintus atlikėjus, tarp kurių: Norvegijos žvaigždės „Enslaved“, skandalingieji švedai „Shining“, Ispanijos metalo autoritetai „Avulsed“ bei „Angelus Apatrida“ ir didžiausias festivalio roko kultas „Orange Goblin“.

Išvis šį savaitgalį festivalio scenoje pasirodys apie 30 grupių.

DELFI nuotraukų albume - naujausios festivalio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)