1. Rebeka (Lenkija)

Rebekos aksominis balsas ir elektroninės muzikos sintezė mane labai žavi. Beje, jau mačiau „Twitteryje“, kad ji tikrai atvažiuoja. Nekantrauju išgirsti puikųjį šio dueto projektą.

2. Carnival Youth (Latvija)

Labai norėčiau pamatyti ir išgirsti juos gyvai. Tai jaunoji Latvijos muzikųkarta su „Brainstorm“ lyderio R. Kaupers dvyniais sūnumis priešaky. Išvaizda galėtų priminti „One Direction“, tačiau jie tikrai nėra saldūs.

3. „Freaks on Floor“ (Lietuva)

Visada smagu girdėti šitą „chebrytę“. Jų muziką seku jau nuo seniai, o su Justinu teko mokytis vienoje įstaigoje. „Freaks on Floor“– dažni svečiai mano grojaraštyje.

4. „Great Mountain Fire“ (Belgija)

Iki festivalio nebuvau ypatingai susipažinęs su šios belgų grupės kūryba, bet tai, ką išgirdau internete, mane nustebino. Daina „It's Alright“ mano mintis nuskraidino per nematomus tolius, o „Cinderella“ privertė šokinėti ant sofos. Rimtai. Lipu nuo sofos.

5. „Darkside“ (JAV)

Nebūsiu originalus. Tačiau Nicolas Jaar ir Dave Harrington duetas yra tiesiog privalomas pamatyti, išgirsti ir patirti šiame festivalyje. Tai, ką šie du muzikos genijai sukūrė dviese – melomanizmo viršūnė.

Tai yra visi penki Vaido laukiamiausi atlikėjai „Loftas Fest 2014“. Jie pasirodys rugsėjo 4-6 dienomis su dar 50 kitų vieninteliame miesto festivalyje Vilniuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)