„Pure Future White – Arena Show 2012“ organizatoriai klaidina gerbėjus, leisdami suprasti, kad pinigus už bilietus į renginį galima atsiimti „Tiketos“ kasose. Visos UAB „Puiki idėja“ lėšos, teismo sprendimu, yra areštuotos, todėl pinigai už bilietus, kol kas negali būti pradėti grąžinti. Didžiąją dalį už parduotus bilietus gautų lėšų „Tiketa“ yra pervedusi renginio organizatoriams, todėl pinigai už bilietus bus grąžinami per „Tiketą“ tik tokiu atveju, jeigu renginio organizatorius perves lėšas atgal „Tiketai“. Bet kokiu kitu atveju už pinigų už bilietus grąžinimą atsakingas yra išskirtinai renginio organizatorius. Taigi „Tiketa“ pradėti grąžinti pinigus žmonėms galės tik tada, kai organizatoriai perves už bilietus gautas lėšas atgal“, - sako „Tiketos“ vadovas Andrius Žiauberis.

„Pure Future White – Arena Show 2012“ turėjo įvykti gegužės 19 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje, tačiau jo išvakarėse organizatoriai paskelbė, kad renginys atšaukiamas.

DELFI jau anksčiau skelbė, kad į teismą dėl neteisėto grupės „Sel“ vardo naudojimo kreipėsi Egidijus Dragūnas. Tuomet teismas antstoliams nurodė areštuoti organizatorių turto už 151 tūkstantį litų.

Vėliau E.Dragūno pavyzdžiu pasekė ir „Lietuvos geležinkeliai“, kuriuos kaip rėmėjus reklamavo organizatoriai. Bendrovei pavyko pasiekti, kad būtų areštuota dar daugiau organizatorių turto - už 60 tūkstančių litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)