Apie tokį skandalą prabilo San Marino atlikėja Arisa. Esą kelialapis nesivražant jokiose atrankose keliauti tiesiai į grandiozinį dainų konkursą, kuris šįmet vyks Ukrainoje – 300 tūkst. eurų.

Užsienio žiniasklaidai Arisa pasakojo, kad jokia paslaptis, jog ji svajoja patekti į šį konkursą. „Nenoriu tiesiog išvykti į užsienį, tačiau dalyvavimas „Eurovizijoje“ būtų dar vienas populiarumo laiptelis. Būčiau dėkinga, jei San Marinas deleguotų mane į šį konkursą. Tikrai noriu ten ir tikiu, kad mano muzika patiktų šiai auditorijai. Noriu dainuoti“, – dar prieš metus kalbėjo Arisa.

Tokį patį pasiūlymą tikina girdėjęs ir kitas San Marino atlikėjas Tony Maiello. Tiesa, jis išgirdo kur kas didesnę kainą – 500 tūkstančių.

San Marinas neigia tokias kalbas. „Eurovizinės“ San Marino delegacijos vadovas Alessandro Capicchioni vietinei žiniasklaidai sakė, jog tai tėra apgaulė. Esą jų vardai vieši, tad bet kas galėjo pasinaudoti jų duomenimis ir bandyti apgauti San Marino atlikėjus.

DELFI primena, kad Lietuvoje „eurovizinės“ aistros taip pat pradėjo virti, tiesa, čia jos daug ramesnės nei tos, kurias skelbia užsienio naujienų portalas ilfattoquotidiano.it. Šeštadienį įvyko pirmoji atrankų laida, po kurios konkursą teko palikti net 6 dainininkams.

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus, paaiškėjo, kad atrankas palieka šie dalyviai: Tadas Rimgaila su Samanta Tina, Augustė Vedrickaitė, Audrius Petrauskas, Dagna, „Justin3“ ir Rūta Andriuškevičiūtė.

Dėl galimybės atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“ vis dar kaunasi 44 dalyviai. Kam šįmet atiteks garbė Ukrainoje nešti Lietuvos vėliavą paaiškės tik po kelių mėnesių. „Eurovizija“ tradiciškai vyks gegužės viduryje.

Pirmosios atrankų laidos akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)