Svingo muzika, vintažiniais kostiumais, retro stilistika, subtilia erotika ir moteriškumu Vanillia Plume užbūrė sostinės publiką. Prieš aštuonerius metus karjerą Grenoblio kabaretuose pradėjusi ekstravagantiška šokėja šiandien žavi pasirodymais garsiausiuose burleskos festivaliuose.

„Balkanaktis. Fiesta“ sulaukė ir daugiau svečių iš Prancūzijos – didžėjus Little Tune parengė trijų valandų regio, 90-ųjų hiphopo, fanko, svingo ir vadinamos džiunglių muzikos garsų programą.

Regio atspalvį balkaniškos nakties linksmybėse sustiprino lietuvis E-Root.

"Balkanaktis. Fiesta 2016"

Išskirtinį pasirodymą surengė vakarėlio šeimininkai „Baltic Balkan“. Jie atliko ir naujausią savo kūrinį – litvakiško skambesio turintį „Kadril“. Jidiš kalba kadaise įrašytą dainą perdainavo grupės narys Lencas, o papildomų prieskonių suteikė čia girdimas prancūziškas repas, kurį atliko MC Kasper iš Grenoblio.

DELFI pristato rubriką „Kultūros pjūvis“, kurioje kas mėnesį pateikiama svarbiausių meninių įvykių apžvalga, kultūros ir subkultūros naujienos.

Projektą „Kultūros pjūvis“ remia SRTRF
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją