„Uždaroje erdvėje galime apsistatyti dekoracijomis ir vien tuo stebinti žiūrovus, o šį kartą to padaryti mums neleidžia lauko scena ir lietuviški orai, kurie ypač šią vasarą nelepina. Mes labai tikimės, kad lietus šio vakaro nesugadins ir vasarą palydėti galėsime griausmingai, kaip ir priklauso tikriems rokeriams!“ – sako grupės gitaristas R. Turūta.

Renginio organizatoriai neslepia, kad sugalvoti, kaip nustebinti žiūrovą reikėjo labai daug laiko.

„Ne kartą esu pastebėjęs, kad koncertai, kuriose apšvietimas yra prieš tai specialiai sukuriamas būna daug įspūdingesni. Šį kartą nusprendėme šį kozirį panaudoti ir mes. Turėsim tikrai visus nustebinsiantį apšvietimą! Bus gražu ir tikrai įspūdinga!“ – sakė organizatorius Gytis Žitkauskas.

Grupė nebando slėpti ir to, kad kiekvieną dieną labai nuoširdžiai ruošiasi šiam pasirodymui.

„Grupė kasdien renkasi repetuoti, ruošiasi atsakingai bei labai nuoširdžiai. Jie nori nustebinti visus susirinkusius. Kiekvieną dieną visų mūsų mintyse skamba naujoji grupės daina „Tik sapnai“, kuri pirmąjį kartą gyvai nuskambės COMBO vasaros terasoje,“ – neslepė džiaugsmo Gytis Žitkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)