"Vakar (balandžio 18-ą dieną) mes baigėme įrašinėjimą. Aš laisvas ir laimingas, todėl dabar ruošiuosi eiti pasivaikščioti po parką. Viso gero", parašė Yorke'as.

Prieš kelias dienas grupės lyderis jau buvo paskelbęs, kad Nigelas Godrichas, 1997-ųjų metų grupės albumo "OK Computer" prodiuseris, ketina netrukus pradėti planuoti grupės koncertų metu skambėsiančių dainų sąrašus, o patys grupės nariai žada kelias dienas pailsėti.

Beje, Yorke'as nekomentavo savo naujojo darbo su islandų daininke Bjork bei bendradarbiavimo su PJ Harvey, taip pat neprasitarė, ar neseniai per internetą transliuotas grupės kūrinys "There, There" bus įtrauktas į naująjį albumą.

Birželio 13-ąją Arles mieste Prancūzijoje "Radiohead" žada pradėti savo didįjį koncertinį turą po Europą, kurio metu užsuks ir į Ispaniją, Italiją, Graikiją, Didžiąją Britaniją, Vokietiją bei Izraelį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją