Vakar prieš vidurnaktį į Lietuvą slapčia atvykęs R. Williamsas apsistojo viename sostinės viešbučių. Tikslų britų superžvaigždės atvykimo laiką žinojo nedaugelis, nes dainininkas atskrido privačiu lėktuvu.

Trečiadienį didžiausiu metų šou Baltijos šalyse vadinamas koncertas sutraukė didžiulę minią R. Williamso gerbėjų, kurie bilietui nepašykštėjo nuo keliasdešimt iki kelių šimtų eurų.

Koncertą pradėjo populiarusis britų duetas „Erasure“.

Naujausią savo albumą „The Heavy Entertainment Show“ pristatantis R. Williamsas ant scenos pasirodė, kaip ir planuota, kiek po 21 valandos. Energingu pasisveikinimu pradėjęs pasirodymą atlikėjas iškart privertė gerbėjus šokti.

Atlikdamas vieną pirmųjų kūrinių „Party Like A Russian“ R. Williamsas kelissyk pakartojo žodį „spasibo“, rusų kalboje reiškiantį padėką. Dainos nežinančius klausytojus toks atlikėjo elgesys galėjo sugluminti.

Netrukus iš charizmatiškojo R. Williamso lūpų pabiro ir juokeliai apie tėvystę.

„Ar galite įsivaizduoti, kad esu tėtis? Turiu dukrą ir sūnų. Vienas mano vaikų žiūrėjo televizorių ir sakė mamai – ar kai tėtis baigs savo pasirodymus, mes galėsime žiūrėti tai, ką iš tiesų norime žiūrėti?“ – juokavo atlikėjas.

Koncerto metu Robbie į sceną pasikvietė ir vieną savo gerbėjų – minioje šėlusią Editą. Merginai teko ne tik iš arti pažvelgti į pasaulinio lygio žvaigždę, bet ir laikyti jį už rankos. Galiiausiai Edita turėjo progą pasidaryti su superžvaigžde asmenukę, o minia tiesiog džiūgavo.

Regis, visą save gerbėjams atidavusį R. Williamsą kitiems pralenkti bus sunku. Įspūdingas šou, atlikėjo charizma ir koncertą vainikavę fejerverkai nepaliko abejingų.

Viena ryškiausių muzikos žvaigždžių pasaulyje

Robbie Williamsas yra daugiausiai įrašų D.Britanijoje pardavęs solo atlikėjas ir viena ryškiausių muzikos žvaigždžių pasaulyje. 43-ejų metų britų dainininkas išpopuliarėjo su grupe „Take That“, iš kurios pasitraukė 1995 m. Dainininko solo karjera sėkmingai tęsiasi jau ilgiau nei du dešimtmečius.

R.Williamsas yra laimėjęs rekordinį skaičių, net 18, „BRIT Awards“ apdovanojimų. Dainininkui, kuris pirmąjį įvertinimą gavo dar 1998 m., šiemet taip pat buvo įteiktas prestižinis „BRIT Icon“ apdovanojimas.

Net 6 atlikėjo albumai patenka į didžiausiu tiražu parduotų įrašų D.Britanijoje šimtuką. 2006 m. R.Williamsas pasiekė oficialų „Guinness“ rekordą – per vieną dieną į dainininko koncertus buvo parduota daugiau nei 1,6 mln. bilietų. Pasaulyje yra nupirkta daugau nei 77 mln.

R.Williamso albumų – pagal šį rodiklį jis yra vienas sėkmingiausių dainininkų populiariosios muzikos istorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (477)