Daugiau nei 30 grupės kūrinių skambėjo aukščiausiose radijo stočių topų vietose, bavarai nuolat šypsojosi žurnaluose, TV laidose ir interneto portaluose. Atrodė, kad svajonių vertas kūrybinis grupės gyvenimas niekad nesibaigs. Tačiau tikrovė buvo kitokia – per pastaruosius 12 metų metų viską savo rankomis kūręs klaipėdiečių kolektyvas neįrašė jokios naujos dainos. 12 metų tylos baigėsi.

„Bavarija“ naujausią kūrinį šiandien pristato visai Lietuvai. „Dėl populiarumo!“ – taip vadinasi po dvylikos metų vėl studijoj susirinkusios grupės daina.

Premjeros autorius Deivydas Zvonkus atskleidė, kodėl grupei prireikė tiek metų kad paskelbtų naują hitą: „Tiek metų Juozas mokėsi trimito solo.“

„Svarbiausia, kad kad mums galų gale pavyko. Gabalas veža!“ – sako Vilius Tarasovas.

Nors daina parašyta remiantis tikrais faktais ir realia patirtimi, visgi grupė įspėja, kad dainoje įvardinami pamišimo dėl populiarumo požymiai tik atsitiktinai gali būti siejami su konkrečiomis asmenybėmis.

Dainą galite išgirsti čia:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)