Panašu, kad praėjusiųjų metų Eurovizijos nugalėtojo Manso Zelmerlowo žvaigždė dar nenusileido. Per pastaruosius metus atlikėjas surengė galybę koncertų daugelyje pasaulio šalių, dalyvavo įvairiuose socialiniuose projektuose ir galiausiai tapo vienas iš šių metų Eurovizijos dainų konkurso vedėju ir atrodo, kad šiame amplua Mansas jaučiasi puikiai.

Koncertinė agentūra „Perfection“, kuri jau pernai bendradarbiavo su šios šventės organizatoriais ir atvežė dar vieną žinomą Eurovizijos nugalėtoją Alexandrą Rybaką, šiandien oficialiai patvirtino šią žinią.

„Labai džiaugiamės galėdami į Lietuvą atvežti šiuo metu populiarumo viršūnėje esantį Mansą Zelmerlową. Su atlikėjo vadybininkais labai greitai susitarėme dėl koncerto, daugelį dalykų jau suderinome, tačiau galutinio reikalavimų sąrašo dar laukiame.“ – paklaustas, ar atlikėjas pateikė ypatingų reikalavimų, atsakė agentūros vadovas Ramūnas Dieliautas.

Kita svarbi naujiena – dar savaitę prieš Eurovizijos transliacijas, atlikėjas suspėjo visuomenei pristatyti naująjį savo kūrinį pavadinimu „Fire in the rain“, kuris pretenduoja tapti artėjančios vasaros hitu. Neabejotinai šią dainą, atliekamą gyvai, išgirsite jau šią vasarą Klaipėdos Jūros šventės metu.

Paklausykite ir įvertinkite:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)