Pirmasis naujųjų metų projekte, po labai ilgos pertraukos į Vilnių su autoriniu koncertu atvykstantis Virgis Stakėnas drąsiai gali būti įvardijamas vienu iš dainuojamosios poezijos kūrėjų - puoselėtojų, palaikytoju, atlikėju.

„Jeigu Lietuvoje atsirastų nors vienas žmogus, kuris nežinotų Virgio Stakėno, drąsiai jį pavadinčiau keistuoliu arba išskirtiniu reiškiniu“ – teigia kultūros žmogus J. Žitkauskas. „Jis ne vien tik mūsų lietuviškosios dainuojamosios poezijos projektų organizatorius, idėjų generatorius, bet ir skirtingų vokalinių žanrų atlikėjas. Daugelis Virgį pažįsta iš country pusės, kitiems jis asocijuojasi su populiariosiomis baladėmis, tretiems – su tikrąja muzika – dainuojamaja poezija. Taigi kiekvienas bardų muzikos mylėtojas, apsilankęs V.Stakėno koncerte pavadinimu „Folkabilly baladės. ..Iš 25 metų aruodų...“ išgirs ne vieną savo mėgstamą dainą, kurioms mistinę vizualinę atmosferą kurs skraidantys dangaus kūnai".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją