„Aš nelabai kuo džiaugiuosi. Dažnai nebemoku arba nesuvokiu. Kartais per lengvai gaudavau, kad įvertinčiau. Kartais nesijausdavau vertas. Kartais sąmoningai ignoruodavau, nes mačiau per daug žmonių, kurie savo pergales priskirdavo tik sau, nemąstydami, kiek daug prie to prisidėjo kitų gabesnių ar paprasčiausios aklos sėkmės. Kartais iš esmės viskas būdavo *“, – taip savo atvirą laišką feisbuke pradėjo Marijonas.

„Bet šį kartą noriu pasidžiaugti su visais, kuriems jaučiuosi dėkingas. Tiems keistiems vaizdo meistrams iš „Kinky Knot“, kurių vienas visada tyli, o kitas su hipio ramybe atsakydavo, kad „viskas bus gerai“ supanikavus. Režisieriui Daliui Abariui, kurį gąsdinau aš ir sumanymais mane gąsdino jis.Vytautui Lebednykui, už tikėjimą pasauliu ir tas akimirkas, kai temstant valtyje rėkėm „Dulkėėėėėėti traukiniai“.

Gyčiui Jagminui už tai, kad buvo pirmas įrodęs, kad viską galima pradėti ir atnešęs daug mąsliai nutrūkusio džiaugsmo į gyvenimą.

Ir vakar susijaudinęs pamiršau padėkoti savo grupei. Muzikantams, kurie vos išmokę vaikščioti jau buvo muzikalesni, nei aš pats kada nors būsiu. Santūraus “bajerio“ ir gitaros meistrui Alexui Ten. Amžinam skrandininkui ir „žostkai“ kūrybingam Robertui Semeniukui. Nenuoramai ir gyvam nervui scenoje Pauliui Jaskūnui.

Jonui Lengvinui, laimingam, kai neieško prasmės ir Vytautui Bikui, susikaupusiam, kai visas pasaulis susikaupti jau nebemoka.

Dėkui Žanetai, Sigitai Jonynaitei-Būdieei, Giedrei, Martynui ir Anatolijui už laisvę ir energiją.

Nieks nežino daugybės keistų niuansų, nepatogumo, iššūkių, streso ir nemigos viskam ruošiantis. Bet absoliučiai tikiu, jog žino, kad mes padarėm vieną puikiausių koncertų šioje žemėje. Tai vienas iš retų atvejų, kai nė trupučio neabejoju nei savimi nei draugais. Rock or bust“, – draugams ir kolegoms rėžė M. Mikutavičius.

Žinoma, atlikėjas nepamiršo padėkoti ir savo širdies draugei Ievai Daugirdaitei. „Tu ne tik sukalei kniedes į švarko rankoves ir išmokei skirti dėmesį sceniniams rūbams. Tu mokai džiaugtis ir gyventi“, – įrašo pabaigoje pridūrė Marijonas pasiųsdamas jai virtualius bučinius.