Kaip sakė „Menų lofto“ vadovė Živilė Diawara, GREEN NIGHT - ne tik renginys, tai - muzikinis reiškinys, kuris pavertė Vilnių į vieną didelį ir pulsuojantį naktinį klubą. Pristatęs unikalią muzikinę programą, GREEN NIGHT tapo nauju ir gyvybiškai svarbiu impulsu Vilniaus naktiniam gyvenimui.

„Kas ne su mumis, tiems labanaktis!“, - GREEN NIGHT šaukinys kvietė ištarti „labanakt“ nuobodiems vakarėliams ir prastai muzikai. Pirmą kartą vilniečiams ir miesto svečiams suteikta galimybė išbandyti kitose šalyse jau pamėgtą pramogą – klubinėjimą (ang. „club crawling“), vienos nakties metu aplankant tiek vietų, kiek tik jėgos leidžia.

Kaip teigiama pranešime žiniasklaidai, minios žmonių Vilniaus gatvėmis šiąnakt migravo iš vieno klubo į kitą, ieškodami sau labiausiai patinkančios muzikos ir vietos. Prie Vilniaus klubų, kuriuos žymėjo žaliai šviečiantys vartai, nusidriekė eilės, o taksistai GREEN NIGHT‘ą lygino su Naujujų Metų nakties šurmuliu.

GREEN NIGHT programoje tikslingai nebuvo nei vieno užsienio atlikėjo ar didžėjaus, pristatyti išskirtinai tik gabūs muzikos kūrėjai ir kolektyvai iš Lietuvos. Specialius pasirodymus klubuose surengė kelios dešimtys žinomų šalies didžėjų, atlikėjų ir kolektyvų: Erica Jennings, Viktoras Diawara, Donatas Montvydas, „Silence family“, „Brassbastardz Synthezatorium", „Groovin‘ Hi!“, Rimas Šapauskas, Jazzy, DJ Mamania, DJ Manfredas, DJ Vidis, DJ Saulty ir kt.

Tikimasi, kad GREEN NIGHT taps išskirtine sostinės tradicija, kasmet pritraukiančia klubinėtojus ne tik iš Lietuvos miestų, bet ir svečius iš užsienio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją