Tavo išsiilgtiems savaitgaliams Palangoje niekada netrūko geriausios muzikos. Šį šeštadienį jos taip pat bus daug. Naujos ir atšoktos daugybę kartų. Kiekvieną kart apsiverkiant iš laimės, ar gali būti taip gerai? Tad šventinį savaitgalį tavo ausims pataikaus rinktinė didžėjų kompanija Ignas, Roxtr, Dwin ir Echo iš „Lithuania HQ“.

Lankomiausias pajūrio klubas „Exit vasaros rezidencija“ pirmą kartą atveria duris į vasarą taip anksti. Ir taip nekantraudamas, kad viskas iš anksto paruošta ir iki smulkmenų apgalvota: per du aukštus, su geriausiais barmenais ir lanksčiausiom šokėjom, VIP svečiais, keturiais didžėjais bei šviesų ir garso šou iki pat ryto.

„Kadangi vasaros startą klube skelbsime tradiciškai birželio pabaigoje, nusprendėme savo ištikimiausiems lankytojams surengti šventę ir atverti duris vienai nakčiai Palangos miesto sezono atidarymo proga. Pats metas pasimatysi su kokybiškų vakarėlių lankytojais iš visos Lietuvos“, - nekantrauja organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)