Neseniai buvo baigta ankstesniojo jų darbo "Americana" reklaminė kampanija, tačiau kalbėdamas savo namuose Pietų Karolinoje grupės lyderis Dexteris Hollandas prisipažino, kad jie labai nekantrauja pradėti naujojo albumo įrašus.

Devynios naujos dainos, kurios greičiausiai bus įtrauktos į naująjį grupės albumą, dabar yra dar tik demo versijoje. "Offspring" nariai tikisi, kad naujasis jų darbas bus 'sunkesnis' už ankstesnįjį.

"Tikiuosi, kad žmonės dabar žinos, ko tikėtis iš mūsų naujojo albumo," teigė Hollandas. "Man patinka išbandyti įvairias galimybes ir pasukti skirtingomis kryptimis. Tai yra dalis demo versijų kūrimo proceso, kai man yra suteikta laisvė eksperimentuoti. Šį kartą aš norėčiau, kad mūsų albume būtų daugiau roko nei ankstesniajame."

Prieš užsidarydama studijoje grupė dar planuoja dalyvauti labdaringame koncerte kartu su X, "Pennywise" bei kitais atlikėjais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją