Publiką su gražiausiomis pop klasikos melodijomis linksmino Aistė Pilvelytė, Ruslanas Kirilkinas, Soliaris, "Rollikai" "Džentelmenai", "Mochito", "Studentės" „el Fuego“, Inga Valinskienė, Irena Starošaitė, Eglė Jakštytė ir daugybė kitų.

Į festivalio baigiamąjį koncertą iš pradžių Nidos poilsiautojai rinkosi vangiai, tačiau po pirmosios valandos scenos prieigose jau lingavo keletas tūkstančių Lietuvos žvaigždžių gerbėjų. Tuo metu užkulisiuose nuo pirmųjų renginio akimirkų veiksmo netrūko. Savo pasirodymus užkulisiuose repetavo ir dauguma atlikėjų, ir būriai šokėjų.

Nors pirmasis kalendorinės vasaros savaitgalis daugelį Neringos poilsiautojų pradžiugino puikiu oru ir giedru dangumi, šeštadienio vakarą pūstelėjo vėsus vėjas, daugelį atlikėjų užkulisiuose privertęs pečius pridengti šiltais pledais.

Jau tapo tradicija, kad pirmąją festivalio dieną atlikėjai pasirodo su gyvu instrumentiniu ansambliu. Penktadienį atlikėjams pritarė Kauno miesto simfoninis orkestras.

Vasarišką šeštadienio popietę dainos skambėjo ir Bardų skvere Vytautui Kernagiui atminti. Skvere skambėjo Jūratės Miliauskaitės su grupe bei Luko ir Nido Danilevičių atliekamos melodijos.

Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjus ir gerbėjus festivalis Neringoje subūrė jau dvidešimtąjį kartą, tad ir šventiniai fejerverkai Nidos dangų nušvietė du kartus – po atidarymo ir didžiojo koncerto.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (385)