Šią ne pirmos jaunystės transporto priemonę jam įsiūlė Skuodo vargonininkas Bronius, mainais iš muzikanto gavęs butą. Maža to, Kamilijus tik sudaręs šį sandorį prisiminė, kad neturi vairuotojo pažymėjimo.

Vis dėlto jis sugebėjo visus metus pasivažinėti ir be jo, o vėliau atidavė “Žiguliuką” broliui, kuris savo ruožtu šia mašina naudojosi dar metus, kol atsikratė parduodamas kitiems žmonėms.

Tačiau istorija tuo nesibaigė, nes po kurio laiko Kamilijų iškvietė Raseinių rajono prokuratūra, kuri jam jau “siuvo” bylą už dalyvavimą kažkokių gyvulių vogime. Paaiškėjo, kad prisivogę ir gerokai įsilinksminę tikrieji vagys laukuose padegė buvusį Kamilijaus automobilį, o vietiniai kaimiečiai vidury laukų pamatę liepsnojančius “Žigulius” pamanė, kad nusileido ateiviai ir iškvietė policiją gelbėti padėties.

Vagys greitai buvo pagauti, tačiau policijos duomenimis transporto priemonė vis dar priklausė “Ramios bitės” muzikantui, todėl šiam teko gerokai paplušėti įrodinėjant, kad su vagimis jis nieko bendro niekada neturėjo.

Linksmiausia Kamilijui buvo tai, kad istorijos pabaigoje jam pasiūlė pasiimti tai, kas liko iš jo pirmojo automobilio, bet šį kartą šlagerių atlikėjas jokių sentimentų neturėjo.