Ugnė Skonsmanaitė

1. „Great Mountain Fire“ (Belgija)

„Silpnybė berniukų indie grupėms ir meilė gyvai muzikai lenkia širdį prie šios grupės. Lietuvoje kol kas ne kiekvienas juos žino. Esu įsitikinusi, kad po pasirodymo „Loftas Fest“ šie belgai taps publikos numylėtiniais ir visi lauks, kada vėl juos galės išvysti gyvai“, – sako Ugnė.

2. „Rebeka“ (Lenkija)

„Rebeka yra tikra gyvų pasirodymų virtuozė. Jei dar nesugalvoji dėl ko eiti į „Loftas Fest“ (ir NET „Darkside“ sunkiai įtikina), tai Rebeka tikrai gali sudėlioti visus taškus ir panaikinti dvejones“, – rekomenduoja U. Skonsmanaitė.

3. „Pomrad“ (Belgija)

„Pirmą kartą išgirdus Pomrad pagalvojau, kad atlikėjas primena kanadiečių electro-funk duetą Chromeo. Klausant daugiau Pomrad kūrinių galima suprasti, kad šis vyrukas labai savitas. Po festivalio tikrai bus ką atsiminti ir Pomrad bus vienas iš įsimintiniausių atsiminimų. Mačiau Meda Jonaitytė jį irgi prisidėjo prie laukiamiausių“, – toliau pasakoja Ugnė.

4. „Skamp“ (Lietuva)

„Dar dabar prisimenu, kai prieš beveik 13 metų buvau „Skamp“ koncerte. Tai mano kartos grupė, su ja užaugau. Užaugome mes visi. O dabartinei kartai jie toliau kuria himnus. Laikui nepavaldūs „Skamp“. Jie yra „Lofto“, mano ir Tavo šeimos nariai. Ir jų pasirodymas VISADA geriausias, gyviausias ir energingiausias. Nepraleisiu“, – užtvirtina TV laidų vedėja.

Visos šios grupės ir dar 50 kitų atvyksta į Vilnių rugsėjo 4-6 dienomis ir pasirodys unikaliame miesto festivalyje menų fabrike ir loftuose aplink.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)