Tik prasidėjus festivaliui, lankytojai nedrąsiai rinkosi į jo teritoriją, kurioje jų laukė įvairiausios pramogos – pop up galerijos, tikro miestiečio skrandžiui pritaikytas maisto kiemas bei žaidimų erdvės. Vieni išmėgino stilistų teikiamas paslaugas, kiti gardžiavosi sultingais mėsainiais, o treti išmėgino ekstremalias pramogas – leidosi specialiai virš festivalio teritorijos įrengtu lynu, taip sukeldami kitų lankytojų ovacijas.

Tiesa, tradicinei ,,Lofto“ teritorijai gerokai prasiplėtus, festivalio erdvės atrodė kiek tuštokos, tačiau tai nenuostabu – festivalis dar tik startuoja, o prieš akis laukia trys muzikos ir pramogų kupinos dienos.

Pačioje festivlalio teritorijoje tvyrojo laukimo atmosfera – kone visi susirinkusieji laukė vidurnaktį pasirodysiančio muzikos dievuko Nicolo Jaaro. Festivalio organizatoriai tvirtino, kad didžiausias lankytojų srautas prognozuojamas likus pusvalandžiui iki muzikanto pasirodymo.

Sutikti lankytojai neslėpė, kad šis festivalis – puiki galimybė ne tik pasiklausyti geros muzikos, bet ir pabendrauti su kitais muzikai, menui ir pramogoms neabejingais ,,miesto vilkais“.

,,Nereikia niekur toli eiti – tik spėji koją iškelti iš namų, ir atsiduri čia“ , - džiaugėsi festivalio lankytojas Tomas.

Pirmojoje festivalio dienoje buvo galima išvysti ir žinomų veidų: laidų vedėją Ugnę Skonsmonaitę, dainininkę Ericą Jennings, festivalio organizatorius Viktorą Diawarą bei Živilę Diawarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)