Palangiškė P. Skrabytė nacionalinės atrankos finale pelnė daugiausiai komisijos simpatijų. Paulinos autorinę dainą „Debesys“ padėjo sutvarkyti prodiuseris Mindaugas Lapinskis, o jos vokalu rūpinosi pedagogė - mokytoja ekspertė Diana Beržanskienė.

Antroji vieta atiteko vilnietei Militai Daikerytei, kuri praėjusiais metais konkurse užėmė trečiąją vietą. Trečioji prizinė vieta atiteko šiauliškiui Bernardui Garbačiauskui.

Dėl teisės atstovauti Lietuvai susirungė 11 pretendentų, gimtąja kalba atlikusių savo kūrybos dainą. Jiems prisistatyti padėjo jaunųjų talentų draugas Ignas Krupavičius ir jo jaunasis kolega – 10-metis Dominykas.

Lietuva savo atstovą į šį konkursą siunčia jau ketvirtąjį kartą. Praėjusiuose „Vaikų Eurovizijos“ konkursuose Lietuvą atstovavo Nojus Bartaška-Bartas, Eglė Jurgaitytė, Lina Jurevičiūtė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją