Ant scenos užlipęs A. Ramanauskas nepraleido progos pasikeikti, be to, kandžiai užsiminė apie tuo pačiu metu vykusį Mariah Carey koncertą Kaune.

„Visi geriausi žmonės čia, nes kiti pas M. Carey“, – sakė žinomas vyras, pridurdamas, jog visi Kauno mikrorajonų pavadinimai yra dalba******.

„Bet Kaunas yra jėga“, – netrukus pareiškė aštrialiežuvis A. Ramanauskas.

Repertuare būta ir aštresnių pasisakymų. Štai, vienu metu A. Ramanauskas sarkastiškai pareiškė, jog „prie ruso gyventi buvo geriau“.

Nepamirštas buvo ir šių metų „eurovizininkas“ Donatas Montvydas. Įsijautęs A. Ramanauskas rėžė: „Donatai, vežk mums auksą, bl**, bl**, Donatai, atvežk auksą“.

Tarp „SSG“ koncerto svečių šįvakar buvo galima išvysti ir rašytoją Andrių Užkalnį su gražuole mylimąja Fausta.

„SSG“ istoriją 1989 m. A. Greitai pradėjo kartu su Dariumi Karveliu. Didžiausi atlikti darbai per tuos du dešimtmečius – tai skandalingas vaizdo klipas su V.Riaubiškyte bei 1995 m. kasetės pavidalu išėjęs vienintelis albumas „Radioshow“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)