Vos tik nusileidusi sostinės oro uoste atlikėja išskubėjo ilsėtis į viešbutį.

„Kadangi atlikėjos koncertas tik rytoj, ji turės pakankamai laiko su Vilniumi susipažinti ne tik pro automobilio langus, bet ir pasivaikščioti senamiesčio gatvėmis. Kol kas nei iš atlikėjos, nei iš jos komandos nesulaukėme jokių konkrečių pageidavimų ar užklausų susijusių su laisvalaikiu sostinėje, tačiau neatmetame galimybės, jog kažkam Laną Del Rey pasiseks išvysti tiesiog vaikštinėjančią miesto centre. Juk ir oras tam puikiai tinkamas, o žvaigždė niekuomet nebijojo nei gerbėjų, nei žiniasklaidos dėmesio“, – sako koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Tai pirmoji žvaigždės viešnagė Lietuvoje. Iš Lietuvos Lana Del Rey planuoja išvykti trečiadienio rytą.

DELFI jau skelbė, kad tuo pat metu Lietuvoje koncertuos kita pasaulinio garso žvaigždė - Ericas Claptonas.


Atlikėja į Vilnių atskrido iš Varšuvos, kur surengė dar vieną anšlaginį savo turo po Europą koncertą. Po koncerto Vilniuje atlikėja skris į Sankt Peterburgą, kur koncertuos birželio 6 d.

Lanos Del Rey koncertinėje programoje – 16 kūrinių, tarp kurių visiems puikiai pažįstami hitai „Blue Jeans“, „Born To Die“, „Blue Velvet“, „Video Games“, „National Anthem“, „Summertime Sadness“ ir kt., keletas perdainuotų kūrinių. Gerbėjų prašymu koncerto pabaigoje atlikėja mielai atlieka ir naujausią savo kūrinį „Young & Beautiful”, skirtą kino filmo „Didysis Getsbis“ garso takeliui.

Žvaigždės koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje „apšildys“ Lietuvos elektroninės ir šokių muzikos dievai „Golden Parazyth“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (358)