Paklausyti atlikėjos dainų susirinko pilna „Vandenio“ salė. Romantiškoje prieblandoje skambėjo gražiausios atlikėjos dainos, o ji ne kartą kreipėsi į klausytojus.

„Buvimas ant scenos visą vakarą ir mikrofono turėjimas rankoje įpareigoja papasakoti ką nors svarbaus ir reikšmingo. Žmonės išnaudoja mikrofoną ir kalba apie politiką ar taiką pasaulyje.

Nekalbėsiu nei apie vieną, nei apie kitą. Aš noriu nešti žinią apie švelnumą. Nežinau, ar jūs susiduriate su tuo, bet mes visi norime būti kieti gyvenime. Tas kietumas mus turi kažkaip apsaugoti ir sutvirtinti, bet aš galvoju, kad mano koncertų žinia yra mesti tą kietumą per tvorą ir atsiminti savo švelnumą“, – koncerto metu nuo scenos kalbėjo I. Narkutė.

Vėliau atlikėja prajuokino visus susirinkusius į koncertą, skirdama dainą vyrams: „Mano dainų repertuaras sudarytas iš dviejų svarbių dalykų – dainuoju apie tėvynę ir apie vyrus. Nežinau, kiek vyrų čia atėjo savo noru, o kiek buvo atvesti per prievartą.“

I. Narkutė sulaukė gausybės plojimų, kuomet mįslingai užsiminė, jog per koncertus mėgsta išduoti paslaptis: „Per koncertus mėgstu išduoti paslaptis, kurias kiti muzikantai galbūt nutylėtų. O paslaptis yra tokia: kuo kukliau muzikantas šypsosi ant scenos, tuo labiau jis trokšta plojimų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)