Kartais suklumpa, paslysta, gauna smūgį veidą ar apsišlapina priešais tūkstantinę minią net ir pirmo ryškumo žvaigždės.

„The Sun“ pristato kelias didžiausio atgarsio susilaukusias garsenybių nesėkmes ant scenos – nuo tamponų į veidą iki lūžusios kojos. Mėgaukitės.

Nicki Minaj ir jos spenelis

Akivaizdu, jog spalvingoji Nicki Minaj, pasirodydama vienoje JAV ryto laidoje, tikrai nenorėjo parodyti vaizdelio, verto žymėjimo S raide ir tinkamo tikrai ne ryto metui.

Atlikėja tikrąją to žodžio prasme ryto laidoje „Good Morning America“ surengė nepmairštamą šou su erotikos elementais. Tiesa, pati dainininkė tokio intymumo, neabejotinai pradžiuginusio jos gerbėjus, tikrai neplanavo.

Mergina pasimokė – nuo šiol intymiausias vieteles, kurių tikrai nepageidauja pademonstruoti visam pasauliui, ji slepia po specialiais lipdukais. Reikia tikėtis, kad prevencinės priemonės pasiteisins.

Fergie apsišlapino scenoje

2005 metais koncerto metu ant scenos realybe virto baisiausias grupės „Black Eyed Peas“ dainininkės Fergie košmaras – ji apsišlapino.

Fergie net nebandė neigti to, kas akivaizdu (gerbiame ją už drąsą). Atlikėja be užuolankų pripažino, jog kartais tiesiog nebūna pasirinkimo.

„Turėjome labai skubėti ant scenos, nebespėjau į tualetą. Tai buvo viena gėdingiausių naktų mano gyvenime“, - prisipažino seksualioji Fergie.

Kelly Rowland ir liemenėlė-išdavikė

Buvusi merginų grupės „Destiny‘s Child“ narė Kelly Rowland viename JAV naktinių klubų surengė įspūdingą pasirodymą be jokių ribų (aišku, to jos planuose nebuvo). Atliekant vieną seksualiausių jos repertuaro dainų „Motivation“, energingas šokis begėdiškai apnuogino abi jos krūtis.

Dailioji dainininkė susirinkusiems jos pasiklausyti gerbėjams apnuogino abi krūtis, kai šokio metu jos liemenėlė paprasčiausiai pakilo per aukštai nei derėtų.

Turbūt nereikia nei sakyti, kad daina „Motivation“ tapo labai populiari...

Grupė „One Direction“ ir tamponų ataka

Grupės „One Direction“ narys Harry Stylesas gerbėjų buvo apmėtytas... tamponais. Negalime ginčytis, vaikinų grupės gerbėjos pasirinko gana neįprastą, tikrai ne per maloniausią, tačiau neabejotinai itin originalų būdą parodyti dėmesį. Paauglį ištiko tikras šokas, kai iš auditorijos tiesiai jam į veidą atskrido keli taikliai sviesti tamponai.

Turbūt nei nereikia sakyti, kad H. Stylesas nebuvo labai sužavėtas – į ant žemės gulinčius tamponus vaikinas žiūrėjo su neslepiamu pasidygėjimu.

Reperis Profesorius Greenas ir nuopuolis veidu į grindis

Stephenas Mandersonas, geriau žinomas kaip reperis Profesorius Greenas, išgarsėjo kaip sėkmės lydymas reperių kovų, kur sukasi tikrai nemenki pinigai, nugalėtojas.

Tačiau kartą iš Rytų Londono kilusio reperio kova baigėsi labai netikėtai – veidu į grindis. Laimei, atlikėjas nepasimetė, vikriai atsistojo ant kojų ir baigė pasirodymą. Aišku, nepamiršęs apdainuoti to, kas ką tik įvyko.

Lady Gaga ir specialieji efektai

Ekscentriškoji dainininkė Lady Gaga, spalį koncertuodama Barselonoje, sukėlė tikrą sumaištį. Atlikėja dainą „Edge of Glory“ palydėjo unikaliais specialiais efektais – ant scenos ji pradėjo vemti. Nepaisydama pykinimo, Lady Gaga pasirodymo nenutraukė, nors iš viso scenoje ji apsivėmė net keturis kartus.

Usheris ir laimingos gerbėjos smūgis koja

Merginų numylėtinis atlikėjas Usheris kartą turėjo progą įsitinti, jog pernelyg intymus ryšys su publika gali baigtis skaudžiai.

Dainininkas ant scenos pasikvietė vieną gerbėją. Mergina buvo tokia laiminga ir susijaudinusi, jog netyčia aukštakulniu smogė romantiškajam Usheriui į veidą.

Ritmenbliuzo atlikėjas, atlikdamas dainą „Trading places“, ant scenos pasikvietė vieną gerbėją. Iš pradžių jie kartu sėdėjo ant sofos, tačiau netikėtai mergina panoro dievaitį seksualiai apžergti ir netyčia trenkė jam koją į veidą. Turėjo skaudėti...

„Kiss“ žvaigždė Gene Simmonsas užsidegė scenoje

Rokeriai „Kiss“ visada garsėjo pašėlusiais pasirodymais, tačiau to, kas nutiko G. Simmonsui, tikriausiai nesitikėjo niekas.

Rokeris norėjo pademonstruoti ugnies rijiko triuką, tačiau situacija staiga tapo nekontroliuojama ir liepsnomis apsipylė jis pats.

Vėliau rokeris sakė, jog didžiausia jo klaida buvo sprendimas prieš koncertą įspūdingą šukuoseną sutvirtinti itin degiu plaukų laku.

Pink nuskrido į duobę

Energingoji atlikėja Pink kartą buvo priversta suprasti, jog situaciją ant scenos kontroliuoti pavyksta tikrai ne visada – nemažai priklauso ir nuo techninių darbuotojų.

Dainos „So What“ atlikėja bandė perspėti, jog kažkas ne taip su įranga (techninis personalas tiesiog pamiršo prijungti apsauginį lyną) , tačiau nespėjo – šokėjai ją tiesiog nunešė ir įmetė į scenoje esančią duobę.

Dainininkė skausmą malšino keiksmais.

Kanye Westas ir Hitleris

Atlikėjas Kanye Westas koncerto „The Big Chill“ metu jautėsi labai atsipalaidavęs – toks atsipalaidavęs, kad pertraukoje tarp dainų pradėjo samprotauti apie panašumą į nacių lyderį Adolfą Hitlerį.
JAV reperis, draugiškai bendraudamas su minia, jiems pareiškė, kad dažnai su juo elgiamasi kaip su kokiu Hitleriu.

„Ateinu į viešbutį, ar tiesiog einu gatve, o žmones į mane spokso taip tarsi būčiau koks prakeistas beprotis, tarsi būčiau koks Hitleris“, -prisipažino reperis.

„Jedward“ ir lūžusi koja

Energingasis duetas iš Airijos „Jedward“ garsėja vietoje nenustygstančiais pasirodymas. Vienas iš jų, konkrečiai kalbame apie pasirodymą renginyje „T4 On the Beach“, baigėsi trauma – dueto narys Edwardas susilaužė koją.

Tačiau net ir tokia rimta trauma nesustabdė gyvsidabriu vadinamo jaunuolio – jis toliau šokinėjo ant vietos kojos. Sunerimo net jo brolis dvynys: „Susižeidei koją. Ar tau viskas gerai?“.

Koncertui pasibaigus, energingasis airis buvo nugabentas į ligoninę, kur jam sugirdyta arkliška nuskausminamųjų dozė ir atlikti reikiami tyrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)