Ta proga DELFI nori savo skaitytojams padovanoti išskirtinę dovaną: du susitikimus su grupės nariais!

Taisyklės paprastos ir jos aprašytos DELFI Veidai feisbuko puslapyje (įrašą galima rasti paspaudus ČIA).

2 konkurse dalyvavusius laimėtojus skelbsime pirmadienį, birželio 13 dieną. Laimėtojui atiteks susitikimas su grupės nariais (į prizą bilietas į koncertą neįskaičiuojamas).

Konkurso sąlygos:

1. Konkurso prizas - asmeniškas susitikimas su grupe "Muse" jų koncerte Kaune.

2. Konkurso laimėtojus rinksime burtų keliu ir su jais susisieksime asmeniškai - išsiųsime žinutę į jo „Facebook“ pašto dėžutę (žinutė gali atsidurti tarp „Kiti“ laiškai).

3. Laimėtojas turi atsiliepti ne vėliau nei likus trims dienoms iki koncerto.

Sėkmės visiems dalyvaujantiems!

Hitų „Starlight“, „Supermassive Black Hole“, „Hysteria“, „Time Is Running Out“, „Resistance“, „Madness“, „Knights Of Cydonia“ ir daugybės kitų žinomų dainų atlikėjai Lietuvos publikai parodys pirmą kartą per savo karjerą sukurtą „360 laipsnių“ formato šou. Jo metu grupė gros scenoje, įrengtoje arenos centre – žiūrovai galės jos pasirodymą stebėti iš visų pusių.

Kiekvienam naujam turui vis kitokį pritrenkiantį muzikos ir vaizdo spektaklį paruošianti grupė šįkart pranoksta pati save - „Muse“ pasirodymus pasaulio spauda apibūdina kaip „epinius“, „nuostabius“ ir „ambicingus“.

„Muse“ daugiau nei dešimtmetį yra viena ryškiausių pasaulio grupių, kurią pakviesti į Lietuvą mus nuolat ragino ir aktyvūs jos gerbėjai Lietuvoje. Džiaugiamės, kad pagaliau galime pranešti apie pirmąjį „Muse“ vizitą į mūsų šalį“, - sako koncerto organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)