Po kelių dainų Jazzu padėkojo organizatoriams „už meilę muzikai“. Atlikėja pasidžiaugė, kad festivalis po pernykštės nesėkmės atgijo ir patikino, jog „visiems būna nuopolių“.

Keli tūkstančiai festivalininkų į jos pasirodymą sugūžėjo iš tolimiausių festivalio kampelių, tačiau pieva prieš pagrindinę sceną, kurioje koncertą surengė J. Arlauskaitė-Jazzu, vis tiek liko pustuštė. Dauguma festivalininkų ramiai stebėjo koncertą įsitaisę ant žemės.

Po kelių dainų J. Arlauskaitė-Jazzu tiesiog iš scenos pasveikino savo draugą su gimtadieniu ir sudainavo jam kelis posmelius gimtadieninės dainos. „Šiandien man triguba šventė, – šypsojosi atlikėja. – Festivalis, koncertas ir mano draugo gimtadienis.“

Prieš J. Arlauskaitę-Jazzu scenoje pasirodė ir daugiau atlikėjų. Prie paplūdimio įkurtoje scenoje pasirodymą surengusi grupė ne itin sudomino festivalininkus. Prie scenos šėlo vos kelios dešimtys merginų ir vaikinų.

Kiek šiuo metu festivalyje yra žmonių – neaišku. Iki šiol į netrūksta atvykstančiųjų.

DELFI primena, jog šįmet festivalyje itin sustiprintas saugumas. Festivalio teritorijoje budi policijos pareigūnų ekipažas, vaikšto pareigūnai su šunimis.

Vieną iš įėjimo punktų saugantis apsaugos darbuotojas DELFI pasakojo, kad šalia stalo, ant žemės, matomi radiniai – tik nedidelė konfiskuotų radinių dalis. Daugelis festivalininkų, anot apsaugos darbuotojo, alkoholį į festivalį bando gabentis plastikiniuose vandens buteliuose, demonstravo ir, rodos, nepradarytą skardinę.

Šalia skardinių pastatyti ir vandens buteliai. Prasukus kamštelį padvelkia alkoholio ir duonos kvapas.

Festivalio atstovas DELFI tikino, kad iki šiol teritorijoje nekilo nė vienas incidentas, o „nelegalių radinių biure“ – tik alkoholis, jokių narkotinių ar psichotropinių medžiagų pas festivalininkus nerasta.

DELFI primena, jog pernai festivalis „Karklė“ buvo atšauktas likus vos kelioms paroms iki jo pradžios. Keli tūkstančiai bilietus įsigijusių asmenų liko be nieko. Iki šiol nė vienam nepavyko susigrąžinti pinigų už įsigytus bilietus, nors visiems jiems buvo suteikta galimybė pasinaudoti bilietu atvykstant į šįmet rengiamą festivalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)