Kartu su scenos draugu Pete'u Doherty jiedu suformavo grupę „The Libertines“. 2000-ųjų Britanijoje ši grupė į madą vėl grąžino gitarinę muziką, odines striukes ir rokenrolišką gyvenimo būdą.

Laikinai išsiskyrus Pete'o ir Carlo keliams pastarasis, kartu su likusiais „The Libertines“ nariais subūrė grupę „Dirty Pretty Things“, o vėliau rašė solo dainas.

Šiuo metu „The Libertines“ vėl atsikūrę, grupė išleido ir pirmąjį albumą po 11-os metų pertraukos. Tačiau Baratas toliau kuria ir savas dainas – šiemet jis subūrė grupę „Carl Barat And The Jackals“, kurioje, tradiciškai, dainuoja ir groja gitara. Su šia grupe jis šiemet išleido kritikų solidžiai įvertintą albumą „Let It Reign“.

Būtent su „Carl Barat And The Jackals“ grupe Baratas ir atvyks į Rygą. Koncertas įvyks „Palladium“ salėje, buvusiame kino teatre, kur anksčiau yra groję tokie šiuolaikinės muzikos atlikėjai kaip Anna Calvi, Ellie Goulding, grupės „Biffy Clyro“, „Austra“, DIIV.

Grupę „Carl Barat And The Jackals“ Baratas subūrė internetu, ieškodamas nepatyrusių, bet degančių noru groti muzikantų. Į skelbimą groti su juo atsiliepė virš 1000-io žmonių, kurie turėjo praeiti specialią atranką. Britų muzikos spaudą šį konkursą pavadino „indie muzikos X-faktoriumi“.

Koncertuose „Carl Barat And The Jackals“ atlieka naujojo grupės albumo dainas, bet taip pat papildo jas senąja jų lyderio kūryba, įskaitant ir vieną kitą „The Libertines“ laikų kūrinį.

Bilietus į koncertą galima įsigyti „Palladium“ puslapyje „palladium.lv“, jų kainos prasideda nuo 20 eurų.

Taip pat neseniai paskelbta, kad Rygoje, taip pat „Palladium“ salėje, gros kanadiečių alternatyvaus roko grupė „Three Days Grace“. Jų koncertas įvyks sausio 26-ąją.

Carl Barat and The Jackals - Glory Days:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)