Tikras, nuoširdus, unikalus ir daug gyvenimo išbandymų patyręs menininkas – toks yra jaunasis britų tenoras, basakojis poetas, mados namų „Burberry“ favoritas, savamokslis pianistas ir tiesiog gyva šių dienų britų legenda Benjaminas Clementine'as.

Kadaise benamo dalią išgyvenęs kūrėjas šiuo metu yra labiausiai linksniuojamas britų atlikėjas. Jo ašaros, požiūris, viltis, skausmas ir meilė palietė galybę žmonių visame pasaulyje. Muzikos kritikai ir industrija palankiai sutiko jo debiutą ir nusilenkė jo talentui. Nieko nuostabaus – ištikimiausi jo kūrybos gerbėjai jį šlovina su ašaromis akyse. Akivaizdu, kad Benjaminas Clementine'as „sudraskė“ ir ne vieną lietuvio melomano širdį.

„Jei Benjamino Clementine'o muzika jums neužima kvapo, gali būti, kad turite širdies problemų“, - taip apie Benjamino Clementine'o debiutą rašė nepriklausoma muzikos žurnalistė Emilija Visockaitė.

Šios savaitės pradžioje internete pasirodė naujausias Benjamino Clementine'o darbas ir įvaizdinis klipas. Tai vienspalvis ir surealus trumpo metro filmas, kurį režisavo žinomas režisierius Craigas McDeanas ir jo kolegė Masha Vasyukova. Šį pavasarį Naujajame Džersyje nufilmuotame vaizdo klipe nuolat vaizduojamas Benjaminas kovoja su savo demonais ir pasakoja dar vieną savo gyvenimo istoriją.

Kalbant apie naujausius Benjamino Clementine'o pasiekimus būtina paminėti ir debiutą populiariame JAV televizijos šou „The Late Late With James Corden“. Šios savaitės pradžioje jis gyvai studijoje ir milijonams žiūrovų prie televizorių ekranų atliko „I Won't Complain“ kūrinio versiją, kurią visai neseniai savo vyriškų kvepalų aromato reklamoje panaudojo ir britų mados namai „Burberry“. Benjaminui Clementine'ui užteko tik fortepijono ir išskirtinio balso, kad jis vėl atsidurtų dėmesio centre. Kaip jau buvo skelbta anksčiau, tai buvo pirmasis viešas Benjamino Clementine'o pasirodymas JAV televizijos eteryje. Patvirtinta, kad „I Won't Complain“ versiją ir kitus atmintinai žinomus debiutinio albumo kūrinius gyvai išgirs ir koncerto Vilniuje dalyviai.

Paryžiaus metro atrastas ir vietos muzikos profesionalų užaugintas Benjaminas Clementine'as – vietą sau muzikos šlovės muziejuje šalia savo dievaitės Ninos Simone jau užsitikrinęs atlikėjas. Jo pasiekimų sąrašas ir spalvinga biografija pildosi kone kasdien. Šiandien jo geidžia visos prestižinės Europos ir pasaulio koncertų salės, aukštosios mados pasaulis, muzikos žiniasklaidos kanalai, įvairūs televizijos šou ir kitos pramogų industrijos. Nors dar visai neseniai jis neturėjo už ką nusipirkti puodelio kavos ar bilieto į traukinį Paryžiuje. Tikra pelenės istorija, kurios nesuvaidinsite ir nesurežisuosite. Benjaminas Clementine'as – tiesiog būtinas pamatyti atlikėjas, o kita tokia galimybė jums gali pasitaikyti negreit.

Į Vilnių „At Least For Now“ albumo autorius atvyks penktadienį popiet po uždaro įtakingos leidybinės kompanijos „Universal“ renginio Paryžiuje. Jį lydinti komanda į Vilnių lėktuvu atskris atskirai ir koncerto išvakarėse laisvą laiką skirs poilsiui. Benjaminas Clementine'as ir kompanija Vilniuje ilgai neužsibus – po koncerto „Compensa“ koncertų salėje iškart keliaus į Kijevą ir ten surengs dar vieną koncertą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją