Sočio tualetai – ne problema

John Digweed ir Sasha kartos didžėjus ir bendražygis šiuo metu surengia ne mažiau pasirodymų nei prieš dvidešimtmetį. Įdomu tai, kad veteranas nelinkęs skųstis rutina, su kuria susiduria visi daug keliaujantys atlikėjai.

„Niekada nesupratau didžėjų, besiskundžiančių nuolatiniais skrydžiais aplink pasaulį. Myliu tai, ką darau. Mane iki šiol aistringai traukia naujų kūrinių paieška, muzikos pristatymas klubuose ir publikos reakcija“, – pasakoja Nick Warren.

Legenda turi gyvenimiškų patarimų ir niurzgliams, besidalinantiems olimpinio miestelio Sočyje tualetų nuotraukomis.

„Gal jau baikit verkšlenti dėl gyvenimo sąlygų Sočyje. Gaila, kad sportininkai neturėjo progos pamatyti tualetų būklės, su kuria turėdavome susitaikyti kiekvieną šeštadienio naktį „Cream“ klube Liverpulyje“, – socialiniuose tinkluose rašo didžėjus.

Lieka ištikimas sau

Nickas Warrenas vadinamas absoliučiu šokių muzikos kompiliacijų čempionu. Jo sąskaitoje – net aštuoni „Global Underground“ miksai, pati pirmoji „Back To Mine“ kompiliacija, „Balance“ rinkinys ir „Renaissance“ serijos „The Master Series“ grynuolis.

Didžėjus lieka ištikimas sau. Naujausias jo klubinis rinkinys „XV“ yra skirtas 15 metų šventei, kurios sulaukė Nick Warren leidybinė kompanija „Hope“.

Kompanijos bosas garsėja tuo, kad pats asmeniškai perklauso į leidyklą siunčiamus kūrinius. „Man sekasi, nes kas savaitę sulaukiu apie 350 naujienų. Taigi, kasdien po 2-3 valandas skiriu naujos muzikos perklausai“, – skaičiuoja Nick Warren.

Kaip atskirti grūdus nuo pelų? „Labai paprasta. Jei mano dešinė koja ima trepsėti į taktą, žinau, kad kūrinys tinkamas šokių aikštelei. Tai – kojos trepsėjimo testas. O jeigu užplūsta džiaugsmas, išsiskiria mažytė adrenalino dozė, galiu pasirašyti sutartį su atlikėju“, – pasakoja legenda, kuri jau šį penktadienį kels klubo „Exit Vilnius“ stogą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)